Na koricama knjige iz 1716. godine prikazan NLO?

Proučavanjem klasične literature slučajno je otkriveno da udžbenik matematike iz 18. vijeka na naslovnoj strani ima ilustraciju nečega što neodoljivo podsjeća na vanzemaljsku letjelicu!

Knjiga napisana na latinskom datira iz 1716. godine, a na koricama urađenim u duborezu prikazano je olujno nebo na kojem se nalazi leteći objekat kružnog oblika iza kojeg ostaje trag munja. Nisu rijetki primjeri u ljudskoj istoriji da su na različite načine crtani mistični leteći objekti, ali slučaj naslovne strane knjige poznatog srednjovjekovnog matematičara Johanna Caspara Funckea daće za pravo mnogim vjernicima teorije da nismo sami u svemiru.

Ono što ovaj slučaj izdvaja od mnogih drugih u istoriji je što se prikazana letjelica u potpunosti poklapa sa savremenim viđenjem vanzemaljskih letećih tanjira. Na crtežu letjelica kružnog oblika izlazi iz oblaka, a trag munja koje ostavlja sugeriše da se objekat kreće na elektromagnetni pogon.

 

Naravno, veoma neobična ilustracija iz 18. vijeka ne pruža dokaz da nas vanzemaljci odavno posjećuju, ali nedvosmisleno pokazuje da se 300 godina kasnije nije značajno promijenilo ljudsko viđenje neidentifikovanih letećih objekata.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti