Mjesec MAJ će ovim horoskopskim znakovima donijeti brdo novca

Maj će za neke horoskopske znakove biti odličan kada je riječ o finansijskom dobitku.

novcanik

Tokom ovog mjeseca nekoliko horoskopskih znakova imaju mogućnost da iskoriste šanse koje se tiču novca i posla i da tako uvećaju svoj budžet.

Blizanci

Već 1. maja Blizanci će dobiti nalet kreativnosti tako da svi oni koji se bave poslovima u vezi sa estetikom, uživanjem ali i poslovima vezanim za decu, imaće puno uspjeha do 5. maja, dok iz vašeg astrološkog polja druženja i prijateljstva može pomutiti neke poslovne saradnje i planove.

Blizanci sredinom mjeseca mogu dogovoriti neke tajne poslove ili postići jako veliki uspjeh u svemu što je vezano za ulaganja, kredite, pozajmice i poslove u vezi sa finansijama.

Takođe, u ovom periodu Blizanci će vraćati neki dugove ili izmiriti sve obaveze koji su imali.

Ovaj period bi trebalo da iskoriste da budu što disciplinovaniji sa novcem, pa čak i da pokrenu neke mjere štednje.

Lav

Na početku mjeseca većini Lavova donosi iznenadni priliv novca, ali i mogućnost velike zarade uz rizične poslove, odnosno preko ulaganja.

Pod uticajem punog mjeseca iz vašeg astrološkog polja ugovora i dogovora već početkom mjeseca pristajete na saradnju koju vam nudi jedna Vaga ili Škorpija.

Vaše polje posla i karijere i ove savršene aspekte trebalo bi da iskoristite da učvrstite neke poslovne temelje, uspostavite odličnu saradnju sa osobama od autoriteta, ali i da zaradite što više novca od onoga što volite.

Moguće je da će vam se javiti neke nove ideje, pa i mogućnost proširenja biznisa u tom periodu. 24. maja, pa će vam finansijska situacija biti odlična, posebno Lavovima na položaju ili onima koji se bave luksuzom ili javnim poslom.

Oko 24. maja, kada Venera pređe u njihov znak, osjećaće se mnogo bolje i neopterećeno, pa će i novac sam dolaziti. Najbolja zarada biće od trgovine i poslova vezanim za komunikaciju i transport, ali i preko online poslova.

Jarac

Većina Jarčeva, maj mesec dočekuje veoma zauzeta pod uticajem punog meseca iz njihovog polja karijere.

Može vam donijeti i napredovanje, ali i neku vrstu povišice i veoma pozitivnog dogovora sa nadređenim ukoliko ih imate.

Nakon 5. maja ući u vaše astrološko polje kreativnosti i zabave i može vam donijeti porast ideja, ali i proširenje posla, posebno Jarčevima koji se bave poslovima vezanim za zabavu.

U odličnim aspektima, u periodu od 7. do 19.maja, Venera vam može donijeti i veoma značajne trenutke za vašu karijeru. Na vašu inicijativu može početi veoma važan poslovni projekat.

Doživjet ćete finansijski procvat. Poslovi vezani za nekretnine, ali i rješavanje pitanja stanovanja takođe mogu okupirati Jarčeve u maju.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti