Misterija fotografije Kennedyja i nepoznate osobe u pozadini koja mijenja oblik: Dokaz o tajnoj paralelnoj vladi koja kontroliše Ameriku

Misteriozni agent u pozadini se nalazi iza predsjednika Kennedyja ispred Bijele kuće a uskladu sa teorijom zavjere vjeruje se da je ova figura u stvari vanzemaljac.

Na fotografiji iz 1961. godine se nalaze Kennedy i general Curtis Emerson Lyman za koga se zna da je vjerovao u postojanje vanzemaljaca.

Teoretičari već decenijama vjeruju da vlada SAD-a skriva tajnu o postojanju vanzemaljske rase čiji su pripadnici visoki i bijeli.

Francis Pearce, britanski novinar i pisac naučnofantastičnih romana, rekao je: “Ova zvanična fotografija predsjednika Kennedyja i generala Lymana, čije je ime često povezivano sa NLO-ima, sadrži i prikaz neidentifikovanog bića u pozadini.”

“Ta figura u pozadini odgovara opisu vanzemaljskog bića koje mijenja oblik a neki misle da je u Bijeloj kući već decenijama.”

Ovaj naučnofantastični triler traje još od 50-ih godina kada je Dwight Eisenhower navodno potpisao sporazum sa vanzemaljcima u zamjenu za napredne tehnologije.

Ova zavjera poznata je kao “Visoki Bijeli” a podrazumijeva da u SAD-u postoji paralelna vlada koju vode misteriozni naučnici i vojna lica.

Ti pojedinci nazivaju se “Veličanstvenih 12” i sarađuju sa vanzemaljcima tako što rasprodaju ljudski rod.

Decenijama stara teorija o visokim bijelim bićima povezuje se i sa ubistvom Kennedyja, sa Zalivskim ratom, sa incidentom u Roswellu.

Pearce je dodao: “Naučnici su pokušali da cjelokupno znanje spoje u jedno i da objasne kako je sve povezano od subatomskih čestica do univerzuma.”

“Ono što mnogi ljudi smatraju o teoriji zavjere sa bijelim vanzemaljcima i o paralelnoj vladi u SAD-u je takođe neka vrsta ujedinjenja teorije zavjere. NLO se povezuje sa Drugim svjetskim ratom, sa Vijetnamskim ratom, sa slijetanjem na Mjesec, sa CIA-om, mafijom, ratom u Iraku, pa čak i sa dešavanjima u savremenom svijetu.”

Ceremonijalna zakletva generala Lymana 30. juna 1961. godine zabilježena je fotografijom na kojoj se nalaze i Kennedy, njegov zamjenik Lyndon Johnson, senatori Dennis Chavez iz Novog Meksika i Howard V. Canon iz Nevade, dvije države usko povezane sa NLO aferama.

Ali sa njima je i nepoznata figura, odmah iza generala Lymana, a opis odgovara visokom bijelom vanzemaljskom biću. Teorijie zavjere govore da su visoki bijeli vanzemaljci “kosmički policajci” jer nadziru kako rad ljudi, tako i saradnju ljudske rase sa ostalim rasama vanzemaljaca kao što su na primjer sivi vanzemaljci.

Na pomenutoj fotografiji figura nosi tamno odijelo i tamne naočare i ima izgled tipičnog agenta obezbjeđenja, a to je tip vanzemaljca koji mijenja oblik.

Visoki bijeli vanzemaljci su i galaktički trgovci a imaju izgled čovjeka iz nordijske mitologije – samo sa ovalnim očima i drugačijim rukama.

Ovi vanzemaljci su navodno ponudili transfer tehnologije u zamjenu za rijetke resurse na Zemlji.

Oni bi takođe trebali da budu od pomoći kada je u pitanju kontrola nad sivim vanzemaljcima koji su navodno napravili baze u Nevadi i Novom Meksiku još 50-ih i 60-ih godina.

Prema teoriji “Veličanstveni” vode paralelnu ekonomiju u cilju finansiranja posla sa vanzemaljcima.

Oni su nevjerovatno bogati ali će svojim postupcima ugroziti životnu sredinu i uništiti planetu.

Vjeruje se da je predsjednik Eisenhower dao kodirano upozorenje kada je u svom govoru 17. januara 1961. godine pominjao vojno-industrijski kompleks.

Francis Pearce naglašava: “Ja sam istraživao činjenice koje bi mogle da dokažu ove teorije. Neizbježno je da se pojavljuju stvari koje je nemoguće objasniti ali one mogu biti i samo slučajnost. Moj savjet je da se uvijek provjere svi mogući izvori. Zapanjujuće je koliko je teorija zavjere povezano sa visokim bijelim vanzemljcima.”

“Zavjera visokih bijelih”, knjiga F. Pearcea je dostupna i može se potražiti radi više informacija.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti