MAMA MI JE OTELA MUŽA! Poveli smo je na medeni mjesec, ona se spetljala s njim, a onda mi priredila još veću neugodnost! (FOTO)

Nikada svojoj majci neću oprostiti što mi je uzela muža, a potom s njim dobila dijete, rekla je Lauren Wall (34) iz Londona koja se udala za Paula Whitea kada je imala samo 19 godina.

prevar1

Njena majka Julie (53) platila je to venčanje 15.000 funti, a zahvalna Lauren povela ju je s njima na dvonedjeljni medeni mjesec. Ni u ludilu nije mislila da će se između njene majke Julie i supruga razviti osjećanja koja prevazilaze porodičnu ljubav.

Oko dva mjeseca kasnije Paul se iselio, a devet mjeseci nakon toga njena majka je rodila njegovo dijete i objavila da su u ljubavnoj vezi.

Paol i Lauren u tom su trenutku imali i sedmomjesečnu kćerku.

– Paul se uvijek odlično slagao sa mojom majkom. Nikada to nisam smatrala čudnim s obzirom na to da mu je ona bila punica. Sprijateljili su se, puno su se smijali, ali nisam bila zabrinuta, pa ko bi bio. Jedva sam čekala da se vjenčamo, ali tinta kod matičara se još nije osušila do kraja kada se on promijenio – prisjetila se.

Kaže da je Paul ubrzo nakon vjenčanja počeo da krije svoj telefon. Mjesec dana nakon svadbe, njena sestra je koristila mamin telefon i otkrila poruke između nje i Paula. Majka je rekla da nisu normalne, kakve to misli imaju i sve je porekla. Ali, nekoliko dana kasnije Paul je skinuo burmu i ostavio Lauren i njihovu sedmomjesečnu kćerku.

Kada je čula da se uselio kod njene majke, bila je slomljena. Kaže da su je izdali ljudi kojima je najviše vjerovala. Da joj je majka trudna sa suprugom saznala je jednom prilikom vidjevši je na ulici. Pokušala je da sakrije stomak rukama, a čak ju je uvjeravala da se radi o cisti.

– Pozlilo mi je. To je jedna od najgorih stvari koje majka može da uradi svojoj kćerki. Paul je možda bio jadan suprug, ali, ona je moja mama, trebalo bi da me štiti i voli iznad svega. Otišla sam kući i uništila sve fotografije s našeg vjenčanja – dodala je.

Pet godina nakon što se vjenčao sa Lauren, Paul je sudbonosno ‘Da’ razmijenio i s njenom majkom. Lauren je bila na tom venčanju samo zbog njihove kćerke, iako joj je, priznaje, bilo muka od svega.

– Otišla sam da gledam mamu kako se udaje za istog muškarca za kojeg sam se ja udala pet godina ranije – rekla je i dodala da njena majka pokušava da izgradi neki odnos, ali Lauren nema tih želja pa se viđaju vrlo rijetko.

– Ušla je u moj automobil, plakala i ponavljala da joj je žao. Rekla sam joj samo: ‘Izlazi iz mog auta’. Par nedjelja kasnije poslala mi je pismo izvinjenja. Paul mi se nikada nije izvinio niti rekao da mu je žao. Samo ponavlja da je to sad palo u zaborav – rekla je.

Paula je upoznala kada je imala 18 godina u lokalnom pabu. Odmah joj se svidio.

– Tražio je moj broj, a sutradan mi je poslao poruku. Pozvao me u bioskop. Počeli smo da izlazimo ubrzo nakon toga – rekla je i prisjetila se da je vrlo brzo ostala trudna. Kćerka se rodila u martu 2004. godine, a vjenčali su se pet mjeseci nakon toga.

– Pet mjeseci kasnije vjenčali smo se u crkvi okruženi prijateljima i porodicom. Mama nas je ponosno posmatrala dok smo razmjenjivali zavjete. On je rekao da želi zauvijek da bude uz mene – ispričala je.

Lauren je nedavno upoznala muškarca za kojeg kaže da je divan partner. S njim čeka svoje četvrto dijete.

– Vrijeme liječi sve rane. Mama i ja smo pokušale da imamo normalan odnos, ali više nikada nećemo biti bliske kao nekad, više nikada neću moći da joj vjerujem u potpunosti – zaključila je Lauren.

Njena majka se pravda:

– Mi smo u braku, nismo imali aferu, u braku smo, i to je to – kratko je prokomentarisala.

Lauren i Paul su se vjenčali 2004. godine, a njena majka i Paul pet godina kasnije 2009.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti