Mačka na čudesan način spasila život vlasniku!

Shotzie je pomalo čudna maca, barem je to njezina porodica mislila dugi niz godina.

Živi u kući s vlasnicima i njihovim kćerima. Ono što je zanimljivo je činjenica da Shotzie ne voli interakciju ni s kim osim s mamom i tatom. Prema kćerima se uvijek ponašala čudno i nije im davala da je dodiruju. Kada bi neki gosti došli u njihovu kuću, Shotzie bi se povukla ili sakrila. Zbog svega toga prozvali su je macom koja ne voli ljude. No Shotzie je nedavno dokazala suprotno.

Njezin vlasnik hrani je svakoga dana oko četiri ujutro, a zatim odlazi na posao. Nakon što joj je dao prvi jutarnji obrok, doživio je srčani udar. Shotzie je istoga trenutka otišla do njegove žene koja je spavala i proizvela toliko glasan zvuk koji ju je istoga trenutka probudio. Odmah je ustala iz kreveta i otišla do kuhinje. Pozvala je pomoć i doktori su mu uspjeli spasiti život.

Da nije bilo njihove mace, priča ne bi imala sretan kraj. Iako su mace često čudne i imaju svoja pravila koja mi ne razumijemo, one vole svoje vlasnike. Ova je maca to dokazala i postala je heroj. Njezini ukućani ne mogu opisati koliko su joj zahvalni na tom činu. Dodali su i kako se, nakon toga incidenta, zbližila i s kćerima. 

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti