LUDAK ILI …? Ovaj čovjek je u bjekstvu od CIA-e, tvrdi da je bio dio tajnog eksperimenta PUTOVANJA KROZ VRIJEME (VIDEO)

Na internetu postoji snimak starijeg čovjeka koji tvrdi da je on zapravo jedan od prvih putnika kroz vrijeme, kao i da je bio u 2118. godini, a kao dokaz ima fotografiju koja navodno pokazuje misteriozni grad iz budućnosti.

Amerikanac Alexander Smith tvrdi da je bio dio tajnog CIA eksperimenta i kaže da će vanzemaljci na Zemlju doći do 2050. godine.

Na videu koji se pojavio na You Tubeu, Alexander tvrdi da živi u bjekstvu jer ga agenti CIA traže. Kako kaže, putovao je od 1981. do 2118. godine i nazad.

“Posjetio sam 2118. godinu u sklopu tajnog projekta CIA. Bio sam u budućnosti a zatim sam se vratio u prošlost. Sve ovo se dogodilo 1981. godine”, kaže Smith u videu.
Kao dokaz za putovanje kroz vrijeme on pokazuje i fotografiju koja bi trebalo da potvrdi njegovu priču.

“Moram vam nešto reći. Ova fotografija napravljena je 2118. godine. To je fotografija grada u kom sam se našao. Nikada neću zaboraviti taj trenutak. Bio sam na samoj ivici grada prije nego što sam zakoračio njegovim ulicama”, rekao je.

“Vlada mi je oduzela originalnu fotografiju, ali uspio sam da napravim kopiju koju sada držim pred vama”, dodao je Alexander.

Opisujući budući svijet, Smith kaže da će nas u budućnosti vanzemaljci redovno posjećivati, komuniciraćemo novim jezikom, a klima će se znatno pogoršati.

Izvor: urbancube.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti