Koji znaci Zodijaka najlakše opraštaju prevaru?

Ovih 5 znakova bi vam sve oprostili …

sorry1

Nevjera u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu nikada oprostiti, ali ima i onih koji će prihvatiti izvinjenje partnera i krenuti dalje. Hoće li prevara biti oproštena može zavisiti i od toga kojem horoskopskom znaku pripada prevarena osoba. U nastavku saznajte kojih pet znakova najlakše oprašta nevjeru – barem tako zvijezde kažu.

Blizanci

Ovaj znak oprostiće nevjeru, ali kod njega se nikada neće znati zašto ili kada je to učinio. Blizanac je toliko nepredvidljiv da će možda oprostiti odmah, ali ipak će htjeti danima razgovarati o cijeloj situaciji. Ponekad ima i skrivene vlastite motive za oproštaj.

Rak

Izuzetno senzibilan vodeni znak toliko je saosjećajan da će odmah oprostiti nevjeru ako druga strana pokaže koliko joj je žao zbog svega što se dogodilo.

Vaga

Vaga ne voli sukobe i svađe te nikome ne zamjera samo kako bi se održao mir. Zato će oprostiti i nevjeru. Šta je Vagi potrebno da bi to učinila? Razlog zašto je do nevjere došlo. Kada ga sazna, brzo će nastaviti dalje sa životom.

Vodolija

Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak smatra da je jedino ispravno – oprostiti. Vodolija možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi se ubrzati ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto je došlo do preljube.

Ribe

Za razliku od tvrdoglavog Bika koji će izdaju zamjerati do kraja života, blage Ribe ne žele nositi nikakav nepotreban teret na svojoj duši. Riba će sigurno oprostiti, ali treba joj prostora i vremena da razmisli o svemu i da se pomiri sa situacijom.

Izvor: cosmopolitan.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti