Ko je ovaj lik s protesta u SAD čije su slike obišle cijeli svijet? (VIDEO)

Ima 32 godine lud je za teorijama zavjera i Donaldom Trumpom

Vjerovatno najfotografisanija osoba na nemirima u Washingtonu bio je tip golog torza, s bojom na licu, rogovima i krznom na glavi.

Zove se Jake Angeli, iz Arizone je, ima 32 godine i, kako pišu mnogi globalni mediji, predstavlja se kao šaman QAnona. Fanatično podržava Trumpa i teorije zavjere.

‘Poslao me QAnon’

Juče je dao desetminutni intervju za ORF, s transparentom na kom je stajalo kako ga ‘poslao QAnonon’. Pred kamerama je objašnjavao kako je krenuo prema Kapitolu jer se “bori protiv korupcije na najvišim razinama”. Izlagao je teorije zavjera o ujedinjenoj akciji svjetskih vlada, medija, pravosuđa i bankarskih sistema koji u podrumima stvaraju novi svjetski poredak.

Poznate su to teze QAnona čiji promotori tvrde kako se Trump u stvari bori protiv sotonista i pedofila koji žele posve zavladati svijetom.

Jake Angeli, za kojeg smo u nekim izvorima pronašli da povremeno radi kao glumac i posuđuje glas na različitim snimanjima, u Americi je prvi put primijećen na pro-trumpovskom skupu u Arizoni. Kao i obično, nosi transparent ‘Poslao me Q’.

Izvor: telegram.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti