Jeziva fotografija: U dvorcu strave uhvatile su je ruke duha

Žena koja je “lovac” na paranormalno navodno je doživjela strašan stres i postala je depresivna nakon što je doživjela iskustvo koje ne može racionalno objasniti.

Julie Cockroft (55) je, kako tvrdi, bila u “lovu na duhove” sa svojim timom u dvorcu Spofforth u blizini grada Harrogate u engleskoj grofoviji North Yorkshire. Julie kaže kako je snimila jednu ženu iz njihovog tima okrenutu leđima dok su je uhvatile ruke i pored njezine glave se pojavila glava psa. Ona nije htjela otkriti identitet te žene kako bi je zaštitila, ali tvrdi da je žena u šoku i teškoj depresiji.

– Vidjela sam da su se oko nje omotale ruke. Ne znamo što je to bilo – kaže Julie, piše Daily Mail.

– S nama je bio i suprug žene. Oboje su se nakon ovoga promijenili. U depresiji su i nisu više ljudi kakve sam poznavala – tvrdi Julie.

Dvorac Spofforth je uništen u građanskom ratu koji je trajao od 1642. do 1646. godine. Julie je fotografije navodno ukletog dvorca snimila prije dvije godine i tvrdi da žena koju su zagrlile ruke i dan danas ima psihičkih problema.

– To je bila prva fotografija paranormalnog koju sam snimila. Pregledali su je i stručnjaci i nisu je mogli pobiti – tvrdi Julie.

Kaže da ju je paranormalno počelo interesovati dok je još bila djevojčica. Tvrdi da je imala 11 godina kada je prvi put vidjela duha.

– Želim još više istraživati paranormalno i prikupiti što više dokaza – zaključila je.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti