Jako ponosan na njega: Ovo je sin legendarnog Željka Bebeka, krenuo je očevim stopama! (FOTO)

Sin legendarnog pjevača Željka Bebeka, Zvonimir, krenuo je očevim stopama.

sin4

Naime, on je sa slavnim ocem zajedno nastupio na CMC festivalu u Vodicama sa numerom “Ono nešto naše”.

– S obzirom da smo prvi put zajedno nastupali pred ogromnom publikom i na mjestu koje je važno za muziku, imao sam veću tremu nego kada sam sam na pozornici. Na svu sreću trema brzo prođe i zaista smo tokom cijelog nastupa u svirci uživali i sin i ja – priča Bebek i dodaje da nije vjerovao da će tako brzo sin Zvonimir krenuti njegovim stopama.

– On je prije samo dvije godine krenuo na Rok Akademiju u Zagrebu i odličan je đak. Iako je mlad, mislim da je bogata muzička karijera pred njim. Naravno, kada nešto u životu radite iz sve snage i od srca, onda su velike mogućnosti da postanete izvrsni. Ja sam mu to savjetovao i on je prihvatio moj savjet. Vrijedno radi svakog dana i sve je bolji i bolji.

sin5

Na pitanje da li smatra da može da u budućnosti zasjeni tatinu karijeru, Zvonimir u smješak kaže:

– Teško je imati veću karijeru od tatine, ali ću se potruditi da uradim sve što je u mojoj moći.

Od Željka saznajemo da će i u buduće, često nastupati zajedno sa sinom.

– On će biti čest gost na mojim budućim nastupima i to sa jednom ili dvije pejsme kada budem radio žive svirke sa bendom. Premlad je da bi preuzeo na sebe odgovornost vodećeg čovjeka u bendu, ali može da bude na bini i odsvira sve one stvari koje ćemo u budućnosti komponovati za dvije gitare. Smislićemo mi način na koji ćemo nas dvojica sarađivati. Osim što će svirati na gitari, vjerujem da će i pjevati. Od jeseni počinje da pohađa časove pjevanja na Rok Akademiji. Jako sam ponosam tata. Često ističem da je sin lijep na mamu, a jako talentovan na tatu – s ponosom priča Željko Bebek.

Izvor: blic.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti