“Iz Bosne sam, trenutno živim u Beču i toliko sam razočarana da ne znam odakle da počnem …”

Iz Bosne sam, trenutno živim u Beču i toliko sam razočarana da ne znam odakle da počnem …

otjerati

“Iduće sedmice smo planirali da posjetimo moje roditelje u Bosni, a danas mi je muž rekao da on ne ide, a da ja odem sama i da se više ne vraćam njemu u Beč. 

Šokirala sam se, počela da plačem … nisam znala zbog čega je to odlučio, zbog čega me tjera, a onda mi je rekao da me uhvatio kako kradem od njega.

To me je baš pogodilo, jer pod krađom smatra to što sam sa njegovog računa skinula 100 eura da kupim poklone mojim roditeljima, sestri, bratu i njihovoj djeci. Grozno … jer kada idemo njegovim roditeljima i njegovoj porodici potrošimo i preko 200 eura na poklone.

Stvarno grozno, još mi je sve što sam kupila uzeo i natjerao me da mu dam račune da može da vrati poklone koje sam kupila. Kada smo se vjenčavali i dok sam bila u Bosni bila je skroz druga priča, hvalio se hiljadama eura koje zarađuje i koje troši, a sada ovo … Ustvari kada sam bolje razmislila problem je druge prirode … Naime, već 3 godine smo u braku a ja još uvijek nisam rodila dijete, imam manjih zdravstvenih probleme, a on želi djecu … ne zbog djece, već zbog socijalnih primanja na djecu, a ovo sa 100 eura je našao kao izgovor.”

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti