FANTASTIČNO: Doktor pronašao lijek za DIJABETES! Priprema u samo 5 minuta!

Poznato je da je dijabetes jedna od najzastupljenijih i najozbiljnijih bolesti današnjice, te da je čak i opasna po život iz razloga što vremenom počinje uticati na organe poput bubrega te izazvati razna oštećenja, dovesti često do amputacija i sljepila

dia1

Prema podacima Međunarodne dijabetes federacije, Filipinima imaju najveći broj oboljelih od ove opake bolesti u svijetu. Iako su sprovedena brojna istraživanja do lijeka za dijabetes tip 1 se nije došlo, izbor je samo inzulin.

Međutim, nedavno je dr Jaime Dy-Liacco otkrio da je konačno pronašao  lijek za dijabetes! On se u svom dugogodišnjem istraživanju naročito posvetio pronalasku lijeka za ovu tešku bolest.

Naime, on je napravio mješavinu koja sadrži minerale koji su potrebni za borbu protiv dijabetesa. Najbolje od svega jeste činjenica što za njenu pripremu treba samo nekoliko sastojaka i 5 minuta vašeg vremena.

Sastojci

  • 12 komada ljute paprike Siling labuyo
  • 2 sirova jaja
  • 1/2 kašičice morske soli

Priprema i način korištenja

Isjeći i samljeti paprike pa ih dobro pomiješati sa 2 jaja. Na kraju dodajte pola kašičice morske soli i to je to. Vaš lijek je spreman i možete ga popiti.

Više pogledajte u priloženom videu:

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti