Drage naše, pročitajte 5 ljubavnih lekcija iz 80-ih koje vam trebaju i danas

Iako nam se čini da su 80-te davno prošlo vrijeme i da su sve priče i savjeti jednostavno prevaziđeni, postoje stvari koje se ipak ne mijenjaju.

1. Ples je ključ za osvajanje njegovog srca

Svako ko je gledao “Prljavi ples” zna da je dobrom plesu, teško odoljeti. Šta je više seksi od osobe koja ima odličnu vezu sa svojim tijelom. Ako i niste neki virtouz plesa, pokušajte radom svojih kukova da zavedete svog muškarca.

2. I zgodni frajeri imaju emocije

Samo zato što je lijep, zgodan i ima savrešen osmijeh ne znači da je hladan kao kamen. On kao i ti ima svoje slabosti i mane, iako se tebi to čini nevjerovatnim

3. Ponekad su loši momci, jednostavno loši

Ako je objekat tvog interesovanja problematičan, zapitaj se da li je on pravi izbor. Ako je prgave naravi, voli da se potuče, bježi glavom bez obzira.

4. Ako želiš da osvojiš dečka, budi ono što jesi

Nemoj zbog njega nositi prekratku mini suknju ako je inače ne nosiš. Ako voliš cvijetne šešire, nosi ih – on ćete zavoljeti svejedno.

5. Ponekad se moraš zadovoljiti time što ste samo prijatelji

Pored svog tvog truda on jednostavno želi da bude sa nekom drugom djevojkom. Ma koliko da je teško to moraš da prihvatiš. Za tebe postoji neka druga ljubav a možda on vremenom shvati šta je mogao da ima sa tobom.

savjet5

Izvor: nadlanu.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti