Doktori se pojavili sa vizirima i gas maskom pa ismijavali koronu: “Sad nam ne može ništa ni korona ni magareći, a ni kengurski grip” (FOTO)

Svi gledaoci koji su nedavno pratili jutarnji program na TV Happy su ostali u šoku kada su vidjeli kako su opremljeni u studio došli pozvani gosti.

Naime, doktor Goran Belojević koji je u srpskoj javnosti poznat pod nadimkom Maserati i Miroljub Petrović su ušli u studio potpuno maskirani, Belojević je nosio zaštitnu masku i vizir a Petrović je na glavi imao vojnu gas masku ruske proizvodnje.

Voditeljka je shvatila sve kao šalu pa je uzela i dezinfekciono sredstvo da ih poprska ali oni su odbili uz objašnjenje da su potpuno zaštićeni a Petrović je rako da na glavi ima gas masku koja ga štiti ne samo od korona virusa nego i od magarerćeg gripa, kengurovog gripa i svih drugih bolesti koje se mogu eventualno pojaviti.

Petrović je očito bio ironičan i rekao je da kada nosite ovu masku ste poptpuno zaštićeni od svega jer ona na sebi ima i filter koji može da se mijenja i građani ne treba da budu u strahu. Petrović je ubrzo masku skinuo a onda je u razgovoru koji je uslijedio preedložio da voditelj jutarnjeg programa Milomir Marić treba da bude ministar zdravlja u Srbiji jer zrači pozitivnom energijom.

On je pun bioenergije, samo se vi njega držite ja zbog toga često i dolazim ovdje, bile su njegove riječi. Belojević je rekao da on ima plan po kojem bi se Srbija riješila korone za samo nekoliko nedelja a on glasi da se trebaju sve granice otvoriti i da se aktiviraju sve turističke agencije te bi se tako napravio pravi ekonomski bum a korona bi nestala.

Izvor: novadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti