‘Čovječanstvo još nije spremno’: Vanzemaljci su tražili da ih se ne otkriva, kaže bivši šef izraelskog svemirskog programa

Bivši šef svemirske divizije izraelske vojske Haim Eshed tvrdi da su Tel Aviv i Washington kontaktirali “galaktičku federaciju” vanzemaljaca i zajedno provodili eksperimente na ljudima, ali da čovječanstvo još uvijek nije spremno za “istinu” o životu u svemiru.

Penzionisani general Haim Eshed (87), koji je gotovo tri decenije bio šef svemirske jedinice Ministarstva odbrane Izraela, tvrdi da postoji “vanzemaljski savez”.

“Vanzemaljci su zahtijevali da se ne objavi da su ovdje, jer čovječanstvo još nije spremno”, rekao je Eshed izraelskim novinama “Judiot Ahronot”.

Prema njegovim riječima, američki predsjednik Donald Trump bio je na rubu saznanja, ali vanzemaljci u Galaktičkoj federaciji to su spriječili porukom: “Čekajte, prvo pustite da se duhovi smire.” Ne žele da imamo masovnu histeriju.”

“Prvo nas žele učiniti razumnima. “Do danas su čekali da se čovječanstvo razvije i dosegne fazu u kojoj ćemo shvatiti što su svemir i svemirski brodovi”, dodao je.

Iako je ostalo nejasno šta se tačno promijenilo kako bi se spriječila takozvana “masovna histerija” na koju su vanzemaljci upozorili, Eshed je očito osjećao da je došlo vrijeme, dodajući da nije komunicirao samo s vanzemaljcima, već da oni održavaju “podzemnu bazu u dubinama. Marsa”.

U svojoj najnevjerovatnijoj tvrdnji Eshed je rekao da je američka vlada postigla izričit “dogovor” s posjetiocima iz svemira.

Bivši general dodao je da vanzemaljci samo “istražuju” i pokušavaju uključiti čovječanstvo među “pomagače” u svojoj težnji da “shvate pravila svemira”. Tvrdi da, barem zasad, nema razloga za strah od invazije neprijateljske sile, uprkos eksperimentima koji se izvode na ljudima.

Eshed je priznao da bi se njegove tvrdnje, koje je iznio bez dokaza, mogle činiti neobičnim, ali rekao je da vjeruje da će ih čovječanstvo postupno prihvatiti kao istinu, pod pretpostavkom da su neki ljudi možda već “ugledali svjetlost”.

“Da sam to rekao prije pet godina, bio bih hospitaliziran. Rekli bi da sam lud. Oni već danas razgovaraju drugačije. Nemam šta izgubiti. Dobio sam diplome i nagrade, poštovan sam na univerzitetima u inostranstvu gdje se trend takođe mijenja “, rekao je general.

Izvor: hr.sott.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti