CIA objavila test: Pronađite 10 razlika na ovim fotografijama

Centralna obavještajna agencija (CIA) odlučila je izazvati Twitteraše te su postavili izazov na svoj profil za one koji bi u budućnosti htjeli biti agenti. Možete li vi pronaći svih 10 razlika?

Testirajte svoje vještine opažanja. Možete li uočiti 10 razlika na ovim fotografijama? Sutra ćemo objaviti tačne odgovore, napisala je CIA na svom Twitter profilu i izazvala Twitteraše koji mogu pokazati svoje ‘špijunske’ vještine. 

Neke razlike su očite kao cvijeće u desnom uglu fotografije čije se boje razlikuju, ili ruksak na leđima muškarca u sredini, ali ima i onih koje ‘na prvu’ i nisu tako očite. 

Iako im je postavljen zadatak od 10 razlika, neki su shvatili ‘caku’ i pronašli još neke razlike. Jer, ipak je to CIA u kojoj morate biti ‘korak ispred svih’.

– Ako ste pronašli više od 10 razlika, pokazali ste odlične vještine. Uvijek tražite prilike da naučite nešto više – napisali su iz CIA-e.

Naime, razlika ima 12. Oni malo oprezniji pronašli su još dva detalja, promjena boje tunela koji se nalazi na lijevoj strani fotografije te dodani znak od BMW-a na crnom automobilu. A koliko ste Vi razlika pronašli?

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti