BIZARNE TVRDNJE UGLEDNOG PROFESORA ŠOKIRALE SVIJET: Vanzemaljci se već razmnožavaju s ljudima na Zemlji

Profesor s Oxforda tvrdi da se vanzemaljci već pare s ljudima da bi proizveli novu hibridnu vrstu sposobnu riješiti klimatske promjene.

vanz1

Vlastiti biosistem

Dr. Young Chi, predavač na korejskom Orijentalnom institutu na Oxfordu, vjeruje da nova vrsta može spasiti ljudsku rasu od prijetnje globalnog zatopljenja. Dr. Chi je izjavio kako postoji snažna veza između klimatskih promjena i otmica vanzemaljaca, izvijestile su oksfordske studentske novine, a prenose britanski mediji. U svojoj novoj knjizi nazvanoj “Posjete vanzemaljcima i kraj čovječanstva” profesor objašnjava kako vanzemaljci napreduju u vlastitom biosistemu, a mi to ne možemo vidjeti jer smo ograničeni funkcionalnošću naših organa.

U knjizi je opisao četiri vrste vanzemaljaca – mali, visoki i hrabri, ljuskavi sa zmijskim očima te oni u obliku insekata. Dodao je da su stvorenja nalik na insekte vjerovatno vođe te da drugi tipovi prate njihove instrukcije. Profesor je citirao “istraživača otmica” u SAD koji je tvrdio da se vanzemaljci i ljudi uzgajaju da bi proizveli hibridne vrste koje su tako inteligentne da su sposobne riješiti glavne probleme planete.

– Dakle, oni ne dolaze zbog nas, nego zbog sebe i svog opstanka, ali njihov opstanak je zapravo i naš opstanak – opstanak cijele biosfere – dodao je profesor.

Hibridni projekt

Dr. Chi je rekao i kako će se vanzemaljci pojaviti kad se svijet suoči s ozbiljnim krizama, poput nuklearnog rata.

– Više ili manje, može se pretpostaviti da je hibridni projekt odgovor na ovu predstojeću smrt ljudske civilizacije – kaže on.

Dr. Chi je kazao da još traži dokaze koji bi potkrijepili njegova razmišljanja. Nedavno se obratio i Oksfordskom debatnom klubu za raspravu o toj temi, ali je odbijen.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti