BIVŠI SAVJETNIK KGB-a O ‘PROJEKTU IZIDA’: “Istraživali smo vanzemaljce iz drevnog Egipta, civilizacije UTEMELJENE NA ZNANJU VANZEMALJSKE RASE!”

Dok je bio naučni savjetnik za napredne pogonske sisteme KGB-a, dr. Viktor Ivanovič tvrdio je da je dobio pristup dosijeima o jednoj od tajnih misija pod nazivom “Projekt Izida”

Prema njegovim riječima, dokumenti otkrivaju da sovjetska vlada nije samo istraživala da li su drevni Egipćani poznavali vanzemaljski život nego i jesu li vanzemaljci živjeli među njima.

Tim arheologa okupila je sovjetska akademija nauka. Doktor Ivanovič u Amazonovom filmu “Tajne datoteke KGB-a” tvrdi da je Egipat bio savršen izbor za vanzemaljsku vrstu.

– Cilj jedne od konkretnih misija bio je pronaći bilo koje znanje koje je ostavila vanzemaljska civilizacija. Ima smisla, Egipat je očigledan izbor za vanzemaljce ako su morali da uspostave stanicu za planetarne ekspedicije.

Ako se osvrnete na neku drugu drevnu civilizaciju, ono što ćete naći je postepen istorijski razvoj. Ništa od toga nije slučaj s Egiptom. Čak 2.500 godina p.n.e. iz pustinje izlazi “bum”: potpuno formirano društvo. Možda je Egipat utemeljen na naslijeđu mudrosti od vanzemaljske rase – rekao je Ivanovič.

Izvor: urbancube.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti