Bez da ispadneš očajna: 5 načina da mu kažeš da ti se sviđa

Najlakše bi bilo doći do njega i reći mu: “Sviđaš mi se” – ali u ovom pristupu postoji opasnost da ćeš djelovati očajno i previše zainteresovano. Vjerujemo da većina inteligentnih muškaraca zna prepoznati da se sviđaju nekome i preuzeti inicijativu, ali ponekad ih ipak treba malo potaknuti.

Smiješi se kad pričate
Vrlo je jednostavno – ako te vidi nasmiješenu, imat će osjećaj da ti je ugodno u njegovom društvu, a muškarci žene kojima je ugodno u njihovom društvu žele viđati što češće jer imaju osjećaj da nešto ipak rade dobro.
Započni komunikaciju
Neki se muškarci boje započeti razgovor s curom jer su previše puta to napravili i bili grubo odbijeni. Ti znaš da si pristupačna, ali on možda ne zna pa je dobro da mu pokažeš. Najgore što se može dogoditi je da nije zainteresovan.
Slušaj ga
Nažalost, statistike pokazuju da žene jako puno pričaju a jako malo slušaju. Ako mu želiš dati do znanja da te zanima, prvi korak je stvarno pokazati da te zanima – slušanjem.
Postavljaj pitanja
Cura koja postavlja pitanja i podpitanja ostavlja dojam cure koja želi znati više o nekome, a muškarci na to itekako padaju. I oni žele znati da su nekome važni, a upravo je to zaključak koji će donijeti kad sretnu ženu koja je postavila nekoliko pitanja o njima.
Aktiviraj se na društvenim mrežama
“Neću mu lajkati ništa kako svi ne bi znali da mi se sviđa” je čest pristup među sramežljivim ženama, ali to donosi još jednu stvar – ni frajer koji ti se sviđa neće imati pojma. Facebook je idealno mjesto za razbijanje leda i šteta je da ga ne iskoristiš.
Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti