APOLO 20: Misija tokom koje je NASA pronašla vanzemaljsku tehnologiju

Mnogima od nas teško je povjerovati da su sprovedene tajne misije na Mjesec, pogotovo ako se na to doda da je tokom tih misija pronađena vanzemaljska tehnologija.

Iako mnogi vjeruju da je postojanje misije Apolo 20 samo teorija zavjere, ima puno ljudi širom sveta koji misle drugačije – sasvim je moguće da je ta misija postojala i postoje dokazi koji to podržavaju.

Postoje brojni detalji koji ukazuju na to da ovu priču treba dodatno istražiti.

NASA je zvanično okončala svoj Apolo program sa misijom Apolo 17 iako je planirala da sprovede misije Apolo 18, 19 i 20.

Iako se ove misije nisu odigrale zvanično, mnogi vjeruju da su sprovedene tajno i da je NASA tokom ovih misija zaposlila astronaute da tajno istražuju drevne strukture pronađene na površini Mjeseca kako bi se otkrila vanzemaljska tehnologija.

Jedan od najinteresantnijih komentara o vanzemaljskim građevinama na površini Mjeseca je ostavio dr Brandenburg, stručnjak za fiziku plazme i primijenjenu fiziku:

“Bila je to izviđačka misija čiji je cilj bio da se utvrdi da li neko gradi nekakve baze na Mjesecu. Od svih slika Mjeseca sa potencijalnim građevinama koje sam vidio, najimpresivnija je slika pravougaone strukture dugačke 1,5 kilometara. Ona je djelovala prilično vještački i definitivno nije trebala da se nalazi tamo. Brine me tako nešto jer ta građevina sigurno nije naša, niti smo mi u mogućnosti da napravimo tako nešto. To znači da tamo ima još nekoga.”

“Bili smo prilično svjesni da postoje vanzemaljci nedaleko od Zemlje”, nastavio je dr Brandenburg. “Sjećam se jedne prilike kada sam sa penzionisanim generalima i admiralima gledao jednu bitku u svemiru, a viši general me je pitao ‘Šta mislite, odakle su?’ na šta sam ja odgovorio da sam čuo da potiču sa mjesta 40 svjetlosnih godina udaljenog odavde.”

Komentari poput ovog su dali razlog mnogima širom svijeta da povjeruju da je zaista sprovedena tajna misija na Mjesec nakon misije Apolo 17.

Zanimljivo je da su se 2007. godine pojavili snimci koje je postavio William Rutledge, čovjek koji je tvrdio da je učestvovao u misiji Apolo 20. Rutledge je naveo da postoje brojne građevine na tamnoj strani Mjeseca i prikazao čak i snimke tih građevina i jednu “vanzemaljku” koja je pronađena u oborenom vanzemaljskom svemirskom brodu.

Rutledge je u intervjuu naveo sljedeće:

“Nije me zaposlila NASA već američko vazduhoplovstvo. Radio sam na proučavanju inostrane tehnologije, uglavnom ruske. Istraživao sam o projektima N1, AJAX, MIG Foxbat 25 itd. Imao sam neke vještine kompjuterske navigacije i javio sam se kao dobrovoljac za projekat MOL-Gemini. Odabran sam za misiju Apolo 20 zato što sam bio jedan od rijetkih pilota koji ne vjeruju u Boga (što se promijenilo poslije 1990. godine), a što je bio jedan od kriterijuma te 1976. godine.”

Prema nekim izvještajima, Amerikanci su misiju Apolo 20 sproveli zajedno sa Sovjetima, a Rutledge navodi da se ona odigrala 1976. godine.

Apolo 20 je poslat na tamnu stranu Mjeseca u oblast koja se naziva region Deporte-Isak i koja se nalazi blizu kratera Ciolkovskog. Cilj je bio istraživanje ogromnog objekta koji je uočila posada misije Apolo 15. Kada su se našli na Mjesecu, članovi posade Apolo 20 su pronašli ogroman vanzemaljski svemirski brod dužine 3 kilometra, a nedaleko od njega jedan dosta manji svemirski brod.

Rutledge je naveo:

“Sa Zemlje su to mjesto zvali Mjesečev grad, ali to je u stvari bila samo gomila svemirskog smeća i dijelova zlata. Mi smo ga zvali Katedrala. Slikali smo dijelove metala i sve ispisane dijelove.

Ušli smo u veliki svemirski brod, ali i u onaj manji trougaoni. Naš najveći zaključak jeste da je to bio veoma star matični brod koji je putovao univerzumom prije najmanje milijardu godina. Bilo je nekoliko bioloških tragova unutra i specijalnog trougaonog kamenja koje je emitovalo ‘kapi’ žute tečnosti specifičnih svojstava, ali i tragova vanzemaljskih bića.

Pronašli smo ostatke malih tijela (dugih 10 cm) u mreži staklenih cijevi duž broda, ali najveće otkriće su bila dva čovjekolika tijela od kojih je jedno bilo netaknuto.”

Da li se misija Apolo 20 odigrala ili ne je još uvijek velika misterija, ali činjenica je da postoje mnogi dokazi i tvrdnje koje ukazuju na njeno postojanje.

Izvor: webtribune.rs/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti