AKTUELIZIRANA STARA TEORIJA: Obamu su svojevremeno čuvali tjelohranitelji REPTILI (VIDEO)

Ne tako davno, pobornici teorija zavjere dočekali su svojih pet minuta zahvaljujući snimku na kojem navodno možemo vidjeti Obaminog tjelohranitelja kako mijenja oblik.

reptile

Zahvaljujući objavljenom videu, brojni teoretičari zavjere su dočekali svojih pet minuta jer na snimku navodno možemo vidjeti tjelohranitelja bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame kako mijenja oblik.

Muškarac, za kojeg se kaže da je vjerovatno reptil, u žižu interesovanja je dospio tokom Cionističke konferencije u Washingtonu održane 2013. godine, a pažnju ‘boraca za čovječanstvo’ je privukao svojim nervoznim kretnjama.

– Pažljivo posmatrajte kako će mu se glava iznenada promijeniti. Njegove uši, vilica, nos, jagodična kost. Je li ovo dokaz da Illuminati liježu u krevet s najmanje jednom drevnom izvanzemaljskom rasom? – pita se i pobornik teorija zavjere David Icke, koji nije ostavio ni najmanju mogućnost da čovjek naprosto ima takvu lobanju, a uz to je omalovažio i šta sve može učiniti ugao snimanja u kombinaciji sa sjenom.

Podsjetimo, upravo je Icke ‘proslavio’ teoriju da su reptili na vrhu piramide, premda su se tom tvrdnjom bavili i mnogi drugi autori.

Uglavnom, prema Ickeovom tumačenju, ta se vrsta održava međusobnim ukrštavanjem nekoliko reptilskih porodica, te od davnina upravlja finansijama, medijima, religijama …

Pa ako je to zaista tako, pitamo se zašto bi se ijedan od njih (reptila) prihvatio posla tjelohranitelja, međutim autor videa se ni na to nije osvrnuo.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti