AKO ŽELIŠ DA TE OPET POZOVE: 5 pravila za uspješan prvi sastanak

Da otkrijemo top 5 tajni uspješnog zabavljanja, konsultovali smo se sa momcima koji su jednoglasno rekli da je glavna stvar koju cijene kod djevojaka – prirodna ljepota, skromnost i smisao za humor.

dates

Moramo priznati da su i muškarci nervozni na prvom sastanku i to ništa manje od djevojaka, tako da – naoružajte se našim tajnama, kako bi prvi sastanak prošao što uspješnije.

1. Način oblačenja

Zlatno pravilo prvog sastanka je pravilan izbor odjeće. To znači da ako je sastanak u kafiću, ne treba da dođete u večernjoj haljini i visokim štiklama, ali takođe ne umorne i zapuštene. Ako ste se već dogovorili o izlasku, budite ljubazne i odreknite se omiljenih patika i duksa sa kapuljačom. Važno je uspostaviti ravnotežu između udobnosti i prilagoditi odjeću mjestu izlaska. Ako je minus petnaest, pamučna mini haljina će jasno obrukati i njega i vas.

2. Komplimenti

Vrlo je važna dobrodošlica koja postavlja ton za dalju komunikaciju. Uspjeh leži u blagom glasu, zbunjenom pogledu i malim tajnama. Potrudite se i dajte muškarcu nekoliko komplimenata. Oni takođe uživaju kad im se dame dive.

3. Razgovor

Postoji spisak tabu tema na prvom sastanku koje bi vas ili njega stavile u nezgodan položaj. To su politika, religija, djeca i bivše veze. Sva ova pitanja će biti relevantna u budućnosti, ali ne na prvom sastanku. Takođe izbjegavajte teme o dogodovštinama, muškosti i alkoholu. Odlične teme za razgovor na prvom sastanku su diskusija o planovima za budućnost, zajednički ukusi koji se odnose na filmove, muziku, hranu. Možete pitati o njegovoj porodici, sklonostima, interesovanjima. Svi odgovori će vam pomoći da shvatite koliko ste zainteresovani za ovog čovjeka i da li postoje šanse za vezu.

4. Plaćanje

Bez obzira da li ste otišli u šik kafe ili restoran, muškarac je taj koji plaća račun. Zahvalite se za ukusnu kafu ili romantičnu večeru, ali dozvolite njemu da plati račun.

5. Sumiranje utisaka

Možda je najteža situacija kada dođete kući nakon sastanka i u glavi sumirate sve događaje večeri. Procjenite koliko vam se dopalo, što je dobro, a šta – loše. Ali u svakom slučaju, pošaljite SMS i zahvalite se na dobrom provodu. Ako ste oboje zainteresovani za nastavak druženja, ovo je početak vaše priče, a ako niste – vi lijepo recite “zbogom”.

Izvor: paralelno.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti