Ako ste ovo sanjale, uskoro se udajete! Dame, da li ste spremne da čujete ovo? (FOTO)

Vjerovatno ste nekad sanjali snove čije značenje niste mogli da rastumačite, a možda vam je baš ljubav najavljivala skori dolazak u život. Ako ste već neko vrijeme singl sigurno niste mogli da se ne zapitate kada će to prava ljubav pronaći i vas.

marr1


Ukoliko ste sanjali nešto od ovoga ona je tu, na dohvat ruke, ukoliko niste moraćete još malo da pričekate. Ovi snovi vam najavljuju skorije vjenčanje ili ulazak nove ljubavi u vaš život.

7 snova koji najavljuju vjenčanje:

1. Ekser

Ukoliko sanjate da zakivate eksere i da vam to ide od ruke, onda će vam i u životu ići od ruke, vaše nade i očekivanja će se ostvariti. Isti san može da znači da ćete otkloniti opasnost. Ako u snu pronađete ekser, ispuniće vam se želja i popraviće vam se materijalna situacija. Krivi ekseri nisu dobar znak i treba da pazite na kuću i porodicu.

2. Žurba

Sanjati da ste u žurbi sugeriše da ste možda nepripremljeni za neku situaciju. Ovaj san takođe može da znači da ste na javi uvijek u žurbi i da ne odvajate dovoljno vremena za važne stvari.

3. Žeđ

Zadovoljiti žeđ u snovima označava dobitak sposobnosti da ispunite svoju sudbinu. Sanjati da ste žedni simbolizuje potrebu koja nije zadovoljena.

marr2
4. Eksplozija

Sanjati da ste svjedok eksplozije označava da će vaš život da – eksplodira. Predstoji vam velika šansa za poboljšanje života.

5. Željeznica

Sanjati željeznicu može da bude jaka metafora za nemogućnost promjene kursa. Moguće je da vam ovaj san ukazuje na potrebu za promjenom. Ako su šine blokirane, možete očekivati probleme u poslovima.

marr3
6. Ždrijebe

Sanjati ždrijebe označava nove uspješne poduhvate. Vidjeti u snu ždrijebe može da označava novu, svježu životnu energiju. Ukoliko u snu jašete ždrijebe, to ukazuje da ćete se uskoro udati.

marr4

7. Žito

Kao simbol sna žito ukazuje na unutrašnju hranu duše ili na obilje koje je sastavni dio vaše nutrine. Takođe može predstavljati i obilje koje vas okružuje na javi. Žito je i simbol mogućnosti stalnog obnavljanja sebe. Ako je žito u lošem stanju, sugeriše na teškoće koje je moguće prevladati.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti