10 stvari koje muškarac nikada ne bi trebao reći ženi

Djevojke (i žene) su muškarcima ponekada jako teške za shvatiti. Oni opet počesto naprave grešku pa im kažu nešto što bi definitivno trebali prešutjeti. Evo spiska od 10 stvari koje bi muškarci trebali zadržati za sebe.

10. Nikada je ne pitajte: “Da li ćeš sve to pojesti?” Čak i ako zaista žarko želite nekoliko komadića pomfrita, ona će pomisliti da joj u stvari govorite da je – debela.

quiet1

9. Nikada joj ne recite da se osjećate kao promašen slučaj, kao gubitnik. Žene preziru takve muškarce, one žele biti samo uz pobjednike.

quiet2

8. Nikada ne naglašavajte da je neka druga djevojka ili žena lijepa. Možda samo želite biti iskreni, ali ona će odmah pomisliti kako niste zadovoljni njenim izgledom.

quiet3

7. Nikada je ne pitajte “je li joj ‘ono’ vrijeme u mjesecu”. Ako je upitate, neka vam je sa srećom – upoznat ćete njenu novu stranu.

quiet4

6. Nikada je ne nazivajte kujom ili nekim sličnim imenom. Neće joj se nikako svidjeti da je poredite sa ženkom psa, ona želi da joj se isključivo komplementira. Ako nemaš nešto lijepo da kažeš – bolje ti je da šutiš.

quiet5

5. Ako samo gleda u prazno, a čitav je dan bila mirna i povučena, ne pitaj je o čemu razmišlja. Ako je lošeg raspoloženja vjerovatno će početi pričati o prošlosti.

quiet6

4. Ako vam je žena ili djevojka trudna, ni u snu se nemojte šaliti i pitati okolo “da li je moje?” Svakako bi trebali znati odgovor na ovo pitanje.

quiet7

3. Ako misli da izgleda slatko u onome što je obukla a vi prokomentarišete sa “Hoćeš li ići u tome?”, ona će se vrlo brzo pretvoriti u čudovište.

quiet8

2. Nikada ne pitaj ženu da li je smiješ poljubiti. Ako je momenat stigao, uradi to jer niko ne voli ovakva pitanja.

quiet9

1. Nikada joj nemoj reći “Ne”. Ona želi da čuje jedan i samo jedan odgovor, a on je “Da”.

quiet10

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti