Žene su ga proganjale: Aljoša Vučković se zbog bolesti povukao iz javnosti, danas ovako izgleda

Glumca Aljošu Vučkovića žene su nekada proganjale, a ono što danas znamo o njemu jeste da se povukao iz javnosti zbog bolesti!

– Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osjećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim – rekao je Aljoša Vučković za “Kurir” ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dvije kćerke – Leanu i Saru. Aljošu gledaoci najviše pamte po ulogama iz “Velog mista”, ali i seriji “Bolji život” gdje je glumio doktora Lukšića. Aljoša se prisjeća te serije koja se i dan danas reprizira.

– Eh, možemo mi danas da se pitamo šta je fenomen ili važnost “Boljeg života” ili filma “Casablanca”. A odgovor je ono nešto što se ne vidi, zapravo ne primjećuje. Iza tih kultnih projekata stoje dobar rad, duša i profesionalnost. Kad podvučem crtu od perioda nastanka “Boljeg života” do danas, shvatim da sve stoji na mjestu, sve stagnira. Šta reći osim da će nam doći bolji život samo ako pokušamo da vratimo sjećanja. Rijetke su bolje prilike, skoro ih nema. Sve nam funkcioniše o principu “haj’mo da probamo da bude bolje”, i to bolje traje dva minuta, pa stane – rekao je Aljoša Vučković.

Izvor: expresstabloid.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti