“ZAVILA NAS JE U CRNO” – koza im POJELA 20.000 €: Ostavili pare na stolu da kupe zemljište, a onda je ušla Belka!

Vijest o kozi Belki iz okoline Aranđelovca u Srbiji mogla bi da se svrsta u rubriku “vjerovali ili ne”!

belka

Naime, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u opštini Aranđelovac, koza Belka pojela je 20.000 eura, koje je porodica spremila za kupovinu 10 hektara zemlje!

Simići, ugledna porodica iz Ranilovića, riješila je da proširi svoje imanje i za to je spremila pozamašnu sumu od 20.000 eura, kako bi kupila 10 hektara zemlje, ali je tog jutra sve krenulo po zlu.

“Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovjek od kog kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i čovjeka isplatili, pare su stajale na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da nahrani stoku, ali nije primjetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća. Koza Belka koju imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stola”, govori kroz suze uplakana snaha Milena.

“Kada smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je pojela pare sa stola, ostalo je oko 300 eura samo, a sve ostalo je bilo pocijepano i pojedeno. Muž od toga dana ništa ne govori, samo sjedi i šuti i gleda u jednu tačku. Belka nas je zavila u crno”, rekla je snaha Milena.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti