ZASTRAŠUJUĆI TRENUCI: Mladi pilot detaljno je opisao NLO koji ga je proganjao, a onda se dogodilo ono najgore

Davne 1978. godine u Australiji mladi je pilot netragom nestao nakon susreta sa vanzemaljcima.

Nikada kasnije nije pronađen niti trag od pilota i njegove Cessne. Ufolozi događaj objašnjavaju time da je on zajedno s avionom otet od strane vanzemaljaca.

Dvadesetogodišnji Frederick Valentich neobjašnjivo je nestao dok je pilotirao Cessnom 182L uz australsku obalu 21. septembra 1978. godine. Valentich je bio hrvatskog porijekla, no živio je od rođenja u Australiji.

Kobnog dana poletio je sam s aerodroma u Melbourneu i uputio se prema King Islandu, otoku koji se nalazi otprilike na pola puta između južne australske obale i Tasmanije.

Valentich je poletio u 18:19 navečer, a oko 19:06 prijavio je kontroli leta u Melbourneu nepoznatu letjelicu u svojoj blizini. Kontrolor leta je odgovorio da na tom mjestu nema nikakvog prijavljenog aviona. Valentich je letjelicu opisao kao veliki avion osvijetljen s četiri svjetla za slijetanje. Nije mu mogao ustanoviti tip, no rekao je da je avion proletio velikom brzinom oko 300 metara iznad njega.

Kontrolor ga je zamolio da procijeni veličinu nepoznatog aviona. Valentich je odgovorio da letjelica ima blistavu metalnu površinu i zeleno svjetlo na njoj. Uslijedila je tišina od 28 sekundi, nakon čega je Valetich javio da je letjelica nestala. Nakon još 25 sekundi tišine, javio je da mu se letjelica opet približava iz drugog smjera. U 19:12 Valentich je prijavio da mu se motor na Cessni čudno ponaša. Uslijedila je kratka tišina, nakon koje je pilot javio da letjelica sad lebdi iznad njega i da se ne radi o avionu.

Uslijedilo je 17 sekundi neidentificirane buke, poput metalnog strugajućeg zvuka, a zatim je izgubljen svaki kontakt s mladim pilotom.

Nikada kasnije nije pronađen niti trag od Valenticha i njegove Cessne. Ufolozi događaj objašnjavaju time da je on zajedno s avionom otet od strane vanzemaljaca. Što se doista dogodilo i danas je obavijeno velom tajni.

Izvor: slobodna-bosna.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti