“Zašto si nas ostavila, majko?”: Žena iz Brčkog ostavila tri sina i muža! Sve zbog čovjeka kojeg je upoznala na Facebook-u

Iz Brčkog nam dolazi jedna šokantna priča, naime, mediji su prenijeli priču o majci koja je ostavila troje svoje djece i supruga.

brcko1

Sada se dva starija dječaka brinu o svome najmlađem bratu, koji ima samo dvije godine. Njihov otac radi na građevini kako bi uspio da ih prehrani.

U razgovoru sa novinarom i ekipom koja je obišla porodicu, dječak je plakao i pitao se zašto je to majka uradila njima kada su je mnogo voljeli. Njihova majka je otišla živjeti sa drugim čovjekom u Kakanj, a upoznala ga je preko društvene mreže Facebook.

Cijelo mjesto gdje oni žive ostalo je šokirano njenim postupkom, a mnogi se pitaju ima li ona uopšte dušu i kakva je to osoba.

U jako teškim uslovima dječaci žive sa svojim ocem koji se bori da ih prehrani a on nam je kroz suze rekao da nikad svojoj ženi nije uradio ništa loše, nego se borio za porodicu i da nema nikakvo opravdanje za nju i njen postupak. Srećom postoje dobri ljudi koji su organizovali humanitarnu akciju i pomogli ovoj porodici.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti