ZAR SMO TOLIKO NISKO PALI? Proizvodi od LJUDSKE KOŽE hit među bogatašima

Proizvođači naglašavaju da postoji lista čekanja kod poručivanja njihovih proizvoda, kao i da prave ograničen broj proizvoda zbog “osjetljive prirode ovog posla i vrste materijala koji se koristi”

skin33

Jedna britanska kompanija počela je sa proizvodnjom novčanika, cipela i kaiševa od ljudske kože, a na njihovom sajtu piše da su proizvodi namijenjeni “probirljivoj klijenteli”.

Opisano je da se svi proizvodi prave ručno, kao i da ih prave ljudi koji “imaju dugogodišnje iskustvo u obradi najfinije kože na svijetu – ljudske kože”.

Scientist's Hands Hold Artificial Skin

Da sve bude još užasnije, na ovom sajtu je opisano i da je koža koja se koristi zaista ljudska, dobijena od osoba koje zavještaju svoju kožu prije smrti, “a najbolja je ona sa leđa i stomaka”.

Proizvođači naglašavaju da postoji lista čekanja kod poručivanja njihovih proizvoda, kao i da prave ograničen broj proizvoda zbog “osjetljive prirode ovog posla i vrste materijala koji se koristi”.

skin11

Takođe, naglašavaju da ljudska koža koju koriste ne sadrži patogene materije koje mogu izazvati infekcije. Ovi proizvodi su i poprilično skupi – od 14.000 do 27.000 dolara u zavisnosti za šta se kupci odluče.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti