ZANIMLJIVA SLIKA: Vozačica beogradskog autobusa svojim izgledom i GESTOM iznenadila putnike!

Bojana Turčinović sve je sama osmislila i, kako kaže, to radi svake godine

zan2

Za volanom autobusa na liniji 45 juče 31.12  je sjedila Baka Mrazica. Da, dobro ste pročitali, prava Baka Mrazica, od glave do pete. Oni koji su imali sreće da je vide mogli su da dobiju i poklončić od nje – čokoladicu!

 Da sam uzela dinar od svakoga ko mi je prišao platu bih zaradila – priča Bojana Turčinović, koja je od glave do pete imala crveno-bijelu odjevnu kombinaciju.

zan3

Tu je kapica Djeda Mraza, odjelo, haljinica i ljupki dugi i treperavi osmijeh koji uslijedi poslije svake rečenice. Kaže, to je njena tradicija, već deset godina. Najprije je vozila u “Lasti”, a sada je u “Košavi”, članici Konzorcijuma privatnih prevoznika, a čast da je upoznaju danas su imali Novobeograđani i Zemunci na liniji 45.

– Prodala sam danas samo jednu kartu, a nije bilo ni kontrole. Ipak, svi su mi kucali na prozor i putnici, i kolege, roditelji sa djecom, mahali mi po ulicama, javljali se na stanicama … Za sve koji su mi se javili ja sam imala po jednu čokoladicu, kupila sam ih na mjerenje, ali one zapakovane, pralinice – priča Bojana.

zan4

Negdje oko 15 sati završila je smjenu koju je započela oko 7 jutros. Baka Mrazica je svoju misiju obavila, bar kada je riječ o autobusu.

Izvor: novi.ba.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti