Vrijedi pokušati: Samo dvije vježbe i dvije čaše ovog pića dnevno za potpuno ravan stomak

Ovaj članak će vam otkriti dvije izuzetno blagotvorne kardio vježbe i jedan napitak koji će poravnati vaš stomak za tili čas!

Žene koje su redvno radile ove vježbe uz konzumiranje pića tvrde da im je ova kombinacija pomogla da jednostavno izgube težinu.

Osim toga, ovaj prirodna, zdrava kombinacija detoksifikuje tijelo i uklanja sve opasne tvari, sprečava zadržavanje vode, jača cjelokupno zdravlje, te poboljšava funkciju mozga i cjelokupnu aktivnost.

Evo kako pripremiti ovaj nevjerovatan napitak:

Sastojci:

1 šolja svježe cijeđenog organskog grejpa (ukoliko ga nema možete ga zamijeniti sa sokom od narandže)
1 kašičica čistog prirodnog meda
2 kašičice jabučnog octa

Postupak pripreme:

Stavite sve sastojke u blender; izmiješajte ih dobro, dok ne dobijete glatku, homogenu smjesu.

Korištenje:

Ovaj napitak bi trebalo piti jednom dnevno, u periodu od 10 dana, 30 minuta prije nego radite vježbe. Izmjerite svoj struk prije početka tretmana kako bi vidjeli poboljšanja, i nastavite još 10 dana.

Kako bi pojačali učinke, takođe treba uključiti i neku vrstu fizičke aktivnosti ili redovno raditi neke efikasne kardio vježbe.

Ovo su neki prijedlozi:

1. Možete džogirati ili trčati, jer su kardio vježbe izvrstan način da se topi salo, a što napornije vježbate, to ćete sagorjeti i više kalorija.

U slučaju trčanja, obično ćete sagorjeti 100 kalorija po kilometru, a to će takođe spriječiti kardiovaskularne probleme. Ipak, ako ste početnik, počnite sporo i postepeno povećavajte tempo i udaljenost.

2. Vozite biciklo visokim intenzitetom, što brže pedalate brže ćete sagorijevati kalorije.

Zapamtite da započnete sporije pošto se radi o vježbi visokog intenziteta. Tokom treninga, pijte puno vode, pošto ćete se puno znojiti, a cijelo tijelo treba pravilnu hidratizaciju.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti