Vitke noge do ljeta (VIDEO)

Vježbe za vitke noge izvode se svaki dan po tri serije. Znači svaku vježbu ponovite deset puta i napravite tri serije

legs1

Vježbe za vitke noge treba početi raditi sada ukoliko želite imati savršene noge na godišnjem odmoru – vani je toplo i puno ćete se ugodnije osjećati obučete li kratke hlače ili suknju, a mnoge žene se ustručavaju to učiniti zbog izgleda svojih nogu. Uz ove vježbe učinit ćete puno za svoje noge, ali i za samopouzdanje.

Vježbe za vitke noge

Čučanj – noge postavite u širinu kukova. Spustite se do razine koljena, a istovremeno ruke pošaljite u vazduh. Pazite da vam leđa budu ravna i stomak uvučen. Rade mišići nogu, stražnjice, trupa, ali i ruku. Tabanima čvrsto stojite na podu.

Dizanje noge u stranu – stanite uspravno i lagano raširite noge. Nogu koju nećete dizati dobro uzemljite.  Dižite prvo jednu nogu u stranu deset puta pa vježbu ponovite drugom nogom. Pazite da vam ne ide cijelo tijelo za nogom koju dižete. Gornji dio tijela treba ostati na mjestu. Stisnite trbušne mišiće i pazite da ne izbacite stažnjicu.

Dizanje noge prema nazad – dižite potkoljenicu prema stražjnici, stisnite pritom mišiće noge koju dižete. Vježbu ponovite deset puta sa svakom nogom. Vodite računa da u ovoj vježbi stojite uspravno i ne naginjete se na naprijed.

Vježbe za vitke noge izvode se svaki dan po tri serije. Znači svaku vježbu ponovite deset puta i napravite tri serije.

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti