Vanzemaljci sabotiraju nuklearno oružje

Prema izjavama sedam penzionisanih članova američke vojne avijacije, vanzemaljci ne samo da su na Zemlji, već i sabotiraju nuklearno oružje u britanskim i američkim vojnim bazama

Sedam bivših članova Vojnog vazduhoplovstva SAD-a tvrde da su sakupili izjave od preko 120 svjedoka koje otkrivaju vanzemaljsku infiltraciju vojnih baza koje sadrže nuklearno oružje. Osim što su neka oružja zatajila baš kad su na nebu iznad njih viđeni leteći tanjiri, postoje i priče o neidentifikovanim letećim objektima koji su osvijetlili vojnu vazduhoplovnu bazu u Suffolku u Velikoj Britaniji te zatim sletjeli na skladište nuklearnog oružja.

Bivši oficir zadužen za lansiranje interkontinentalnih balističkih raketa kapetan Robert Salas kaže kako je za vrijeme njegove smjene došlo do kvara na deset nuklearnih projektila. Nakon što se iznad Vojne vazduhoplovne baze Malmstrom u Montani 1967. pojavio neidentifikovani leteći objekat nalik na leteći tanjir sistem za lansiranje raketa jednostavno se ugasio, a sličan incident ponovio se sedmicu kasnije na drugom mjestu.

Robert Salas

‘Ti NLO- i su vrlo zainteresovani za naše rakete, otkud god bili. Ja lično mislim da nisu sa Zemlje’, rekao je kapetan Salas.

Iako mu je naređeno da o incidentu nikad ne govori, Robert Salas smatra kako je važnije da ljudi znaju da Američko vojno vazduhoplovstvo nije iskreno o implikacijama neidentifikovanih letećih objekata na nacionalnu sigurnost.

Pukovnik Charles Halt kaže da je lično vidio NLO- e kako jakim svjetlima šaraju po Britanskoj vojnoj vazduhoplovnoj bazi Bentwaters u Suffolku, a zatim je čuo na radiju da su se spustili u blizini skladišta nuklearnog oružja. Pukovnik Halt smatra da sigurnosne agencije SAD- a, ni Velike Britanije ne žele priznati važnost i težinu tog i njemu sličnih događaja.

Cilj ove grupe penzionisanih oficira je razotkriti gdje su sve vanzemaljci već posjetili skladišta nuklearnog oružja te to potkrijepiti i dokumentima koji sežu više od 50 godina u prošlost.

Čini se da će nam možda ipak trebati ambasador za vanzemaljce pri UN-u, no šefica Odjela za svemirske poslove Mazlan Othman neće vršiti tu funkciju kako smo to prethodno čuli. Glasnogovornik UN-a izjavio je kako je priča o osobi zaduženoj za ‘prvi kontakt’ s vanzemaljcima lažna glasina.

‘Odjel za svemirske poslove na čijem je čelu Mazlan Othman služi kao sekretarijat odboru UN- a. Posao spomenutog tijela sprovodi aktivnosti koje promovišu međunarodnu saradnju u miroljubivim upotrebama svemira te jačaju korištenje svemirske tehnologije i nauke koja se njime bavi. Mandat Ureda za svemirske poslove jasno je definisan i ne postoji namjera mijenjati ga u skorije vrijeme. Članak u časopisu The Sunday Times besmislica je’, osvrnuo se glasnogovornik na izvor priče o osobi zaduženoj za ‘prvi kontakt’ koja se ‘brzinom svjetlosti’ proširila cijelim svijetom.

Izvor: tportal.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti