Uselio se u kuću u kojoj je nekad boravila opasna banda. U podrumu je pronašao SKRIVENI SEF i krenuo da ga otvori …

Ovaj momak je uspio da otvori sef bande koji je bio sakriven u njegovoj kući.

sef2

Ovaj momak je pronašao pravi sef i utvrdio da ga je jedna banda koristila. Pronađen je u podrumu kuće gdje je živio, a fotografije svog pronalaska je podijelio na internetu. Šta je to pronašao?

Bio je sumnjičav zbog svog pronalaska, pa je započeo neku vrstu online istrage, komunicirao je cijelo vreme sa svojim pratiocima na internetu, dijelio fotografije i tražio savjete kako da otvori misteriozni sef.

Nikako nije uspijevao da ga otvori. Ljudi su se plašili da nikada neće otvoriti sef i da se nikada neće saznati šta se to unutra nalazi.

Čak ni eksperti nisu mogli da kažu šta je u pitanju i kako da otvori sef. Međutim, na kraju je neko postavio ime i model brave. Vlasnik je bio jedan korak bliže.

Dodatni problem bilo je to što je on iznajmio ovu kuću, te čovjek koji je objavio sve ove fotografije nije mogao da napravi nikakve drastične promjene interijera u cilju otvaranja sefa. Nije smio učiniti bilo šta što bi moglo oštetiti podrum.

sef3

Postepeno je prestao da se pojavljuje na internetu i interesovanje za sef je prestalo, a ispalo je da se momak odselio. Ipak, pojavilo se novo lice. Uselio se novi stanar koji je jedva čekao da sazna šta se nalazi u legendarnom podrumu – on je bio i više nego spreman da riješi ovu misteriju.

Internet zajednica je ponovo postala zainteresovana za ovaj slučaj kada su shvatili da ovaj čovjek ima agresivniji pristup i da napreduje u rješavanju ove misterije. Fotografije je velikodušno dijelio sa javnošću, postavljajući slike svakog svog koraka.

sef4

Došao je i trenutak kada je morao da iskoristi pajser …. Mašta je proradila kada je pomislio na to šta bi sve moglo biti skriveno u ovom sefu.

sef5

Pored zadovoljstva da je sef konačno otvoren, zadovoljstva zbog onoga što se u njemu nalazilo nije bilo – otkrio je samo prašnjave police i nekoliko paukova.

sef6

Čovek je očistio sef i došao na ideju kako da ga iskoristi: napravio je fino, tajno skladište za alkohol.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti