UDARAC KOJI NIJE PREBOLIO: Zbog TRAGEDIJE koju je doživio na ovaj dan Dragan Nikolić NIKADA nije slavio rođendan

Sve se promijenilo!

nikolic

Dana 20. avgusta 1943. rođen je Dragan Nikolić. Ipak, da je živ, u njegovom domu danas ne bi bilo ni torte ni proslave jer, zbog jednog tragičnog događaja, ovaj veliki glumac rođendan – nikada nije slavio.

Život Dragana Nikolića obilježile su, nažalost, tri smrti. Ali, jedna je posebno uticala na prepoznatljiv osmijeh kojim je plijenio na filmskom platnu.

Baš na Draganov rođendan, umro je njegov stariji brat Miroslav, zbog čega Gaga nikada više nije proslavljao svoj rođendan.

Gubitak rođenog brata ga je potpuno promijenio! Srpski glumac se nakon toga prilično povukao u sebe – bio je na ivici depresije i veoma dugo je patio …

– Uglavnom smo živjeli po ulicama Beograda, nije bilo kompjutera, igračaka, samo smo smišljali igre. Na mene je veliki uticaj imao i moj stariji brat Miroslav, danas pokojni. Bio mi je životni učitelj i uzor u mnogim stvarima. Vidio bih i gdje on griješi, pa sam tako mogao da ispravim svoje ponašanje – govorio je Dragan Nikolić.

Nakon toga, Draganu je preminula i majka za koju je bio veoma vezan, a posljednji udarac u nizu bio je odlazak Bore Todorovića sa kojim je četiri decenije bio nerazdvojan.

Do kraja života je isticao da su te tri smrti obilježile njegov život.

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti