TAMAN DA SE UKA*ITE U GAĆE: Spremni za obilazak ‘najukletijeg dvorca’? Duhovi se ukazuju, čupaju kosu ljudima i vrište: ‘Gubi se odavde!’ (VIDEO)

Dvorac Chillingham u Northumberlandu ima dugu istoriju kada su u pitanju paranormalne aktivnosti, čak je prozvan i najukletijim dvorcem u Velikoj Britaniji

Traženje ukletih lokacija i sablasnih duhova danas je mnogima omiljena zabava, a ovaj bi dvorac mogao biti na vrhu liste želja svakog lovca na natprirodno.

Zloglasna ‘Edwardova soba’

Dvorac je bio mjesto redovnih viđenja duhova i ima brutalnu pozadinu koja datira iz 13. vijeka. Ovaj TikTok isječak prikazuje dio istorije dvorca te pruža gledaocima uvid u njegovu unutrašnjost i neke karakteristike.

Kao što se pri obilasku dvorca s duhovima objašnjava, ova građevina je bila inspiracija za neke priče koje lede krv, uključujući ubistvo i mučenje.

@rebbeebee18Comment if you spot any orbs… #northumberland #newcastleupontyne #halloween #haunted #paranormal #uk #newcastletiktok♬ Scary stories, horror footage, halloween sati – RYOpianoforte

Jedna od važnih soba koja je prikazana u isječku je Edwardova soba, u kojoj je navodno boravio kralj Henrik III. Detektor duhova jednog gosta brzo je zasvijetlio u određenim dijelovima ove sobe, aludirajući na prisutnost nekih paranormalnih aktivnosti.

Kažu da su natprirodna iskustva prilično česta u ovom dvorcu, a gosti prijavljuju slučajeve guranja, čupanja za kosu, čuju se glasovi, pa čak i vide brojne sablasne figure.

Na samom prilazu – groblje

Takođe se priča da je osoblje u dvorcu čulo glas koji im je rekao da se gube odande. Video, koji je prenio TikTok korisnik @rebbeebee18, prikazuje razne tačke na obilasku ukletog dvorca.

Gledaoci su brzo podijelili svoje priče o dvorcu, a jedan korisnik je komentarisao: “Odsjeo sam tamo i us*ao se u gaće od straha, ali ipak mi se svidjelo.”

Drugi je komentator napisao: “Kad smo izlazili iz kapelice, netko mi je stavio ruku na rame … Bio sam zadnji u grupi … Još neke stvari su se događale dok smo bili tamo.”

Treći je dodao: “Otišli smo u lov na duhove tamo prije mnogo godina, stvarno sablasno mjesto, čak smo istražili groblje na samom početku prilaza dvorcu.”

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti