SVJEDOČENJE MARINCA: “Ispod baze u Guantanamu se nalazila ogromna vanzemaljska baza!”

Bivši američki marinac, čiji identitet nije otkriven, progovorio je o dešavanjima kojima su on i njegovi kolege iskusili u periodu između 1968. i 1969. godine, dok su bili stacionirani u pomorskoj bazi u zaljevu Guantanamo na Kubi.

Iako su godine koje on navodi “pucanj u prazno”, neimenovani se marinac prisjeća velikih NLO aktivnosti oko baze, a NLO-i su bili veličine između 15 i 30 metara. Intervju s marincem objavljen je na stranicama Mutual UFO Network (MUFON), za koje se tvrdi da su najveća organizacija za bilježenje i istraživanje NLO svjedočanstava u svijetu, prenosi Daily Mail.

Svi mi marinci smo bili zapanjeni količinom NLO aktivnosti iznad i oko baze. Praktički svaku noć bi NLO-i letjeli iznad naših glava i na visinama manjim od 100 metara“, svjedoči neimenovani marinac.

Dotični marinac obavljao je stražarsku dužnost, kad je vidio svoje prve “marsovske” letjelice. “Većina tih NLO-a bila je veličine između 15 do 30 metara, no golom oku činili su se bezizraznog, nejasnog trupa, iza kojeg se vuklo malo crveno svjetlo”, priča.

“Svjedočio sam doista brojnim slijetanjima i polijetanjima NLO-a iz mora. Velika plava svjetla bi se počela kretati uokolo kad bi slijetali u more, a onda bi počela polako blijediti zbog očitog spuštanja u dubinu”, posvjedočio je neimenovani marinac.

Zbog svega toga, zaključio je da se u moru pored njihove baze, nalazi velika izvanzemaljska baza.

Prisjetio se i njemu najuzbudljivijeg trenutka u kojem je vidio NLO. “Bilo je to oko 19 sati, kad sam izašao iz stražarske kućice i pogledao preko ograde prema napuštenoj kubanskoj stražarskoj kućici i kad mi je nešto zapelo za oko. Iza kubanske stražarske kućice, blizu tla, nalazio se ogroman oblak, s plavo-bijelim pulsirajućim svjetlom u sredini”, rekao je.

Pitao je i svoje kolege što vide, dok je NLO preletio kubansku stražarsku kućicu i približavao im se.
Nekoliko minuta kasnije, nakon potpune tišine, njihov narednik se proderao da se maknu s tog područja.

Taj je NLO letio horizontalno još pola kilometra, a onda zastao na trenutak, da bi poput metka, poletio prema nebu i svemiru, sve dok nije nestao“, opisao je marinac.

“Volio bi se vratiti tamo da vidim pojavljuju li se još uvijek NLO-i”, zaključio je.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti