SVI MISLIMO DA JE OVA HRANA ZDRAVA I UŽIVAMO DA JE JEDEMO! Nikada više ne unosite u sebe OVAJ OTROV!

Pazite šta unosite u sebe!

panga

Mnogo puta naglašavamo da je itekako bitno šta unosite u organizam i zato dobro pazite kakve namirnice kupujete. Mnogo namirnica je genetski modifikovano i kao takvo izaziva rak.

Zato kupujte voće i povrće prirodne veličine i ono koje normalno izgleda, jer GMO proizvodi obično budu veći, ljepši, ali i vještački. Soja je često genetski modifikovana.

Kupujte proizvode koji odgovaraju godišnjem dobu jer nije normalno da neko voće ili povrće bude dostupno i zimi i ljeti. Osim biljnih proizvoda, obratite pažnju i kakvo meso kupujete.

Kupujte ono koje je hranjeno prirodnim materijama. To vam govorimo zato što mnogi proizvođači daju hormone životinjama kako bi one bile veće ili im unose određene gene.

To može itekako biti štetno za vas. Nije ni čudno zašto toliko ljudi oboljeva od raznih bolesti. Kupujte prirodne proizvode.

Ovdje ćemo vam posebno skrenuti pažnju i na ribu koju sigurno često kupujete. Radi se o Pangasiusu. Ova riba se prodaje širom Evrope, ali trebate znati da je njeno prirodno stanište Vijetnam i to rijeka Mekong.

Ta rijeka je veoma zagađena, a ovoj se ribi uz to još ubrizgavaju određeni hormoni kako bi bila veća. Nije skupa, što još dodatno privlači kupce. Zato uvijek trebate znati odakle se nešto uvozi i gdje se uzgaja.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti