SVEMIRSKI BROD STAR 13.000 GODINA OBOREN IZNAD ZEMLJE: Da li je riješena misterija ‘Crnog viteza’?

Pojavio se novi video koji navodno pokazuje da je oboren satelit “Crni vitez” – za koji se tvrdi da je vanzemaljski špijunski satelit u orbiti oko Zemlje.

vitez

Kaže se da je satelit “Crni vitez” vanzemaljski posmatrač postavljen u orbitu oko naše planete prije nekih 13.000 godina.

Iako ga neki jednostavno smatraju svemirskim otpadom, postoje mnogi ljudi koji se ne slažu sa tim i vjeruju da je objekat, poznat kao satelit “Crni vitez”, vanzemaljski satelit koji je postavljen u orbitu oko naše planete prije nekih 13.000 godina.

Od 1950-ih godina je ovaj zagonetni objekat izazivao veliko interesovanje medija širom svijeta, postajući jedan od svemirskih objekata koji se nalaze oko naše planete o kojima se najviše govorilo.

Kada je prvi put otkriven, to je izazvalo mnogo buke u vijestima. SAD i tadašnji Sovjetski Savez su pokazali poseban interes za ovaj “neidentifikovani svemirski objekat”.

Otkako je otkriven, ovaj satelit je zainteresovao zemlje kao što je Švedska i entuzijaste širom svijeta. Jedan od njih je Ham Radio operater koji je navodno dekodirao niz signala dobijenih iz NLO satelita i protumačio ih kao zvjezdanu mapu centriranu na Epsilon Bootes zvjezdani sistem i da je “Crni vitez” potekao iz tog sistema prije 13.000 godina.

Interes za “Crnog viteza” je porastao kada su ugledne američke novine objavile članak o “satelitu” 2. maja 1954. godine. “Time” magazin je takođe pisao o njemu u članku sedmog marta 1960. godine.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti