STVARI KOJE NIKADA NEĆEMO MOĆI OBJASNITI: 5 najčudnijih kadrova ikada zabilježenih (VIDEO)

Zahvaljujući razvoju tehnologije i dostupnosti digitalnih uređaja, sada je veoma jednostavno zabilježiti jedinstvene momente u životu. Osim toga, moguće je ne samo snimiti takve trenutke, već ih zahvaljujući internetu podijeliti sa cijelim svijetom.

Snimak koji slijedi objedinjuje 5 izuzetno čudnih slučajeva.

Prvi slučaj je zabilježen u Rusiji i predstavlja momenat kada se u krcatoj raskrsnici ispred automobila niotkuda pojavio drugi automobil, a mnogi tvrde da je u pitanju automobil-duh.

Zatim, u promotivnom filmu Charlie Chaplina iz 1928. godine pojavljuje se žena koja koristi mobilni telefon. Neki smatraju da žena na snimku sluša radio koji je prislonila na uho, međutim, to ne objašnjava zašto istovremeno i govori.

Ima i onih koji su ubijeđeni da je u pitanju osoba koja je putovala kroz vrijeme i da zato sa sobom ima uređaj iz budućnosti.

Sljedeći neobjašnjiv događaj je zabilježen u Americi, kada je policajac, u pokušaju da zaustavi vozilo koje se prebrzo kretalo, mogao samo da bude svjedok njegovom misterioznom nestanku kroz ogradu!

Neki smatraju da je automobil mogao da se provuče ispod žičane ograde, mada policajac tvrdi da je žica nakon incidenta bila uredno pričvršćena za stubove.

Zatim, 23. septembra 2013. na YouTube-u se pojavio klip sa crvenim i plavim pravougaonicima i pištećim zvukom. Tokom dana, na YouTube-u se pojavilo preko 300.000 identičnih klipova.

Niko sa sigurnošću ne zna šta ti snimci znače niti ko je WebdriverTorso koji je postavio ove snimke. Neki smatraju da je to mogao biti rad vanzemaljaca.

Tokom 2008. i 2011. godine pojavili su se snimci na kojima se vide neobična bića koja se sporo kreću. Imaju samo glave i duge noge. Ostalo je nerazjašnjeno da li su u pitanju zaista neka nepoznata bića ili samo nečija šala.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti