Šta sve može jedna kćerka da bi sačuvala život majke?!

Prije nekoliko mjeseci, lokalni mediji su objavili informaciju da je Tuzlanki, prekrasnoj Rusmiri Zukančić hitno potrebna pomoć i podrška u borbi za život.

jz

Kada se čovjek nađe u situaciji da se suoči da teškom bolešću, nerijetko klone duhom s mišlju da izlaz iz te situacije neće pronaći.

No, nevjerovatno je ono što je uslijedilo nakon saznanja da joj je teška bolest došetala u svakodnevnicu – to su neizmjerna snaga, vjetar u leđa, borba njene porodice, te veliki i odlučni cilj – pobjeda!

Rusmira je jedna istinski bogata žena. Njena kćerka Jasmina odlučila je biti najjača karika u ovom procesu, biti borac, nositelj ove odlučujuće životne bitke. Odlučila je hodati visoko uzdignute glave, ne klonuti niti jednog momenta i u svakom sekundu ove borbe biti oslonac ženi koja joj je podarila život.

Na svom Facebook profilu, ova krasna djevojka, ovaj heroj, objavila je status koji je probudio mnogo emocija u svima, a mi ga prenosimo u cjelosti.

Želimo da svi ozbiljno shvatimo ovu borbu u kojoj se našla porodica Zukančić, te da svi zajedno ustanemo, stanemo uz njih i budemo podrška Rusmiri i njenom velikom ponosu – kćerki Jasmini.

DA, MOGU, kaže Jasmina. DA, MOŽEMO, kažemo vam. Mi to možemo, svi zajedno! Potrebno je još novca kako bi Rusmira izašla kao pobjednik. Nama je to malo, a njoj ćemo SPASITI ŽIVOT!

Ime na koje se vrše uplate: Rusmira Zukančić
Svrha uplate: Pomoć za liječenje
Banka: ZiraatBank BH d.d.
Broj računa za KM: 1861410333747708
Broj računa za EUR, CHF,
USD: 1861415410608495
IBAN: BA391861415410608495

Izvor: radiokameleon.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti