Srpski mediji se pitaju: “Na čemu” je Čeda bio kada je djeci dao OVAKVA imena

Čedomir Jovanović sigurno spada u red najpoznatijih političara u Srbiji, ali i šire, i poznat je kao najžešći kritičar trenutne vlasti, a po mnogim ženama, on je možda i najzogniji muškarac na političkoj sceni Srbije.

ceda5

Mada ima mnogo onih koji baš i ne cijene njegovu političku karijeru i sve ono što je napravio tokom nje, poznato  da je on zaslužan i za hapšenje Cece Ražnatović nakon atentata na Zorana Đinđića, te da su njih dvoje od tada u lošim odnosima.

Čeda je poznat kao političar koji nema dlake na jeziku, i koji uvijek kaže ono što misli, sviđalo se to kome ili ne. Ipak nije ni on bezgrešan, i on je napravio neke loše poteze u svome životu, pa je tako priznao da je koristio marihuanu u svojim mladim i studentskim danima, ali to mu je čak i pomoglo da stekne još veću popularnost, posebno kod mladih ljudi, dok su ga konzervativci još žešće počeli kritizirati. Za Jovanovića se zna da je oženjen sa svojom suprugom Jelenom, i da je sa njom dobio četvoro djece, a kada se saznalo kakva je imena Čeda dao svojoj djeci, mnogima nije bilo jasno – zašto. I mada nije više neobično, posebno u Srbiji, djeci davati moderna i čudna imena, ipak su se mnogi začudili na Čedinom odabiru.

Čeda je tako dao svojoj djeci po jedno tradicionalno, srpsko ime a uz to dodao i imena koja imaju značenje na engleskom jeziku. Njegova djeca se zovu Jana Hart, Mihajlo Lajf, Anđelija Fejt i Zora Fejt. Lajf na engleskom znači život, Hart je srce a Fejt je vjera. Na ovaj način je on svoju djecu imenima htio da poveže i sa duhovnim svijetom, ali to u Srbiji baš i nije naišlo na neko razumijevanje.

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti