Seka Sablić Nakon 40 Godina otkrila: “Poslije te scene sam završila u bolnici!”

Jedna od boljih glumica bivše Jugoslavije i Srbije je svakako bila Jelisaveta Seka Sablić koja je ostvarila neke od najpoznatijih uloga u kinematografiji ovih prostora, a bila je zapažena i na televiziji, kao i u pozorištu.

Ipak, scena po kojoj je ostala upamćena i koja se može nazvati kultnom, je scena iz filma “Maratonci trče počasni krug” u kojoj Kristina, koju je igrala Seka, i Đenka, kojeg je igrao pokojni Bora Todorović vode ljubav pored jezera.

Seka je napokon, nakon toliko godina, otkrila neke pojedinosti sa snimanja. Tako je novinarima rekla da joj uopšte nije bilo neprijatno da to snima sa Borom, te da su njih dvoje sve to odradili veoma lako.

Tada nije bilo ništa neobično snimati erotske scene u filmovima, tako da ni njima dvoma nije bio problem da snime tu scenu pored jezera. Ipak, Seka je otkrila ono što je malo ko znao, da je kod snimanja scena kupanja u jezeru, koje su se ponavljale, na kraju zaradila takvu prehladu da je završila u bolnici.

Poslije toga je počela priča po kuloarima da ona i Bora više ne pričaju, jer se glumac navodno previše uživio u snimanju erotske scene, što je Seka demantovala. Ona je rekla da su ona i Bora i nakon snimanja ostali bliski i da su se često znali družiti sa Draganom Nikolićem na brodu, na rijeci Savi, ali da su se s vremenom malo i u daljili jer ih je život i porodica odvele na druge strane.

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti