Savjet Joan Collins za ljepotu u 84-toj: Glumica objasnila trik koji je naučila od Marilyn Monroe!

Joan Collins, svijetu najpoznatija po ulozi glamurozne i zlobne Alexis u mega-popularnoj sapunici osamdesetih “Dinastija”, u svojoj 84-toj mladalačkim izgledom i dalje prkosi godinama. Ona kaže da njezina rutina njege kože uključuje jedan trik koji je naučila od legendarne Marilyn Monroe

joan1

Pošto je godinama (desetljećima) jedna od najatraktivnijih glamuroznih žena u showbusinessu, bit će vam oprošteno ako mislite da režim za njegu kože Joan Collins uključuje super ekstravagantne stvari.

No, umjesto da troši na skupe preparate za lice, 84-godišnja glumica otkriva da tajna njene ljepote uključuje samo led i dva pamučna jastučića.

Joan, koja svojim mladenačkim izgledom i dalje prkosi svojim godinama, rekla je: “Moj najbolji trik koji koristim prije svih društvenih događaja – uzmem zdjelu leda i pamučne jastučiće, stavim ih na oči, ostavim pet minuta i rezultat je sjajan.”

To je jedan od jednostavnih trikova zvijezde koji je naučila od Allan ‘Whitey’ Snydera, poznatog makeup umjetnika koji je šminkao Marilyn Monroe za snimanje.

To nije bila jedina tajna ljepote lica Marilyn Monroe; jeste li znali da je, uz Betty Paige i Elizabeth Taylor, Marilyn redovno brijala lice, kako bi bilo glatko i bez ijedne dlačice za savršen make up? Iako zvuči šokantno i neženstveno, dermatolozi su opovrgnuli mit kako brijanjem dlake postaju deblje, tamnije i gušće. Ne, one ostaju iste, ali pošto ih brijemo na najdebljem mjestu, pod prstima imamo osjećaj kako su deblje. Osim brzog, bezbolnog i jeftinog odstranjivanja dlačica, dobivamo i efekt pilinga lica, a dermatolozi tvrde kako brijanjem vršimo odlično ljuštenje mrtvih stanica kože i kako je to glavni razlog zašto muškarci u starijoj dobi uglavnom imaju bolju kožu lica od žena.

Joan koristi svoju kremu (Joan Collins Timeless beauty), Nivea kremu i ulje za lice, uvijek skida make-up prije spavanja, ne jede junk food, koristi perike, voli smokey eyes look, te smatra kako farmerke, tetovaže i hlače niskog struka jednostavno nisu za dame.

Izvor: atma.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti