SAMO KOD NAS: Čovjeka na automobilu sačekala poruka koja je Bosnu digla na noge!

Njegov potez je izazvao lavninu pozitivnih komentara ispod objave, a mnogi su prokomentarisali kako ovakvi postupci vraćaju vjeru u čovjeka

kazna4

Solidarnost koju je jedan stanovnik Banja Luke pokazao prema svom sugrađaninu, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, pogotovo što se radi o činu koji je gotovo nesvakidašnji, a tiče se onoga što danas predstavlja muku svih nas, parkiranju.

Na Facebook stranici Policija Zaustavlja – Banjaluka, pojavila se fotografija koja je uslikana negdje u ovom gradu, a na kojoj se vidi poruka koju je anonimni stanovnik ovog grada ostavio vlasniku automobila kome je prijetila kazna za parkiranje bez karte.

Naime, kada je vidio da radnik parking servisa počinje da piše kaznu, on je riješio da učini najmanje što može, a to je da pošalje SMS poruku i da na taj način plati parking kartu i pomogne nekome da ne ostane bez veće svote novca.

– Kontorolor je krenuo da vam kuca kaznu, pa sam vam uplatio SMS-om 2 sata parkinga (do 12:10). Kada se nađete u mojoj situaciji, pomozite i vi nekome da mu ne kucaju kaznu – napsiao je anonimni dobročinitelj.

Izvor: bhdijaspora.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti