ROSENBORG – DINAMO OD 21 SAT Ovo je sastav koji ide po Ligu prvaka

DINAMO večeras igra utakmicu koja mu može donijeti 25 milijuna eura. Toliko će najmanje Modri inkasirati ulaskom u skupine Lige prvaka, a da bi to napravili, večeras od 21 sat moraju obraniti 2:0 prednost u Norveškoj protiv Rosenborga.

dinamo-zagreb-ekipa

Prošle sedmice na Maksimiru Dinamo je pokazao da je kvalitetnija ekipa, ali Norvežani su u drugom poluvremenu nekoliko puta zaprijetili hrvatskom prvaku i tako pokazali da ih mogu ugroziti. S tim se složio i trener Nenad Bjelica kazavši da se radi o jako dobroj ekipi.

“Znamo otprilike kako igraju, ali ne mijenja se bitno njihova igra. Kod kuće pred svojom publikom možda su malo poduzetniji, ali znaju igrati jako dobar nogomet. Pokazuju da su moćna momčad i sa svojom publikom svakako da mogu iznenaditi. Vidimo da svi njihovi protivnici imaju problema po desnoj strani. Obratit ćemo pozornost na to, tu trebamo biti stabilni, naši igrači koji budu fokusirani prema Stojanoviću pomoći će mu na toj strani. Rosenborg respektiramo, ali cijenimo i sami sebe i vjerujemo da ćemo biti bolji”, rekao je Bjelica.

S druge strane trener Rosenborga Eirik Horneland vjeruje da njegova ekipa ima 40% šanse za prolazak, uprkos porazu od 2:0 u prvoj utakmici.

“Optimist sam. I dalje mislim da su naše šanse 40, a njihove 60 posto. Vjerujem da u Dinamu misle kako su šanse 90-10 u njihovu korist. Moram priznati da sam malo uzbuđen zbog Dinama i nivoa njegove igre. Ako budu na istom nivou kao prošlu utakmicu, onda se možemo žestoko potući s njima. Ako podignu nivo, onda će biti uzbudljivo to gledati. Riječ je o jako dobroj ekipi i morat ćemo odigrati najbolju utakmicu za prolazak. Ne smijemo rano primiti gol. To nam se često događa, to nam se dogodilo i u prvoj utakmici. Ako se ponovi, trebat će nam čudo. Moramo ih napasti, ali ne smijemo pretjerati u tome i dopustiti rupe u odbrani.”

Bjelica je još prije utakmice rekao kako ne očekuje velike promjene u sastavu Dinama u odnosu na prvu utakmicu, ako ih uopće bude, tako da ćemo vjerojatno vidjeti istu jedanaestoricu koja je istrčala prošlu srijedu na Maksimiru.

Očekivani sastav Dinama

ocekivani-sastav-dinama

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti