REKLI SU JOJ DA IZAĐE AKO NEMA MASKU: Svi su ostali ZGRANUTI na to kako je riješila ovaj problem! (VIDEO)

Svi mi znamo da su za vrijeme pandemije korona virusa u svim zemljama više ili manje uvedene određene mjere zaštite od širenja zaraze, pa je obavezno nošenje zaštitnih maski kao i održavanje fizičke distance.

ukraine1

Sa popuštanjem pandemije, počelo je sa popuštanjem mnogih mjera zaštite, ali i dalje u mnogim zemljama, da bi ušli u neke objekte morate imati masku na licu, a to neki ljudi često zaboravljaju ili naprosto više ne mare za to, kao da rizik više i ne postoji, a svima je jasno da to nije tako.

Tako je i ova žena iz Ukrajne, ušla u jednu poštu u Kijevu, ali je protivno pravilima, propisima i uvedenim mjerama, u poštu ušla bez zaštitne maske. Radnici pošte su je upozorili da nema masku i da je kao takvu ne mogu uslužiti i upozorili su je ili da stavi masku ili da napusti objekat, da bi ona nakon toga uradila nešto što je zgranulo sve prisutne.

Ova žena je na opšte iznenađenje počela da skida pantalone, a kada ih je skinula, skinula je i gaćice, a onda je svoj donji veš navukla preko glave kao masku, da bi nakon toga opet obukla pantalone, te stala i čekala da dođe na red. Sve je naravno zabilježeno i sa kamerama koje su postavljene u pošti i nije nikakvo čudo da kada se ovaj snimak pojavio na društvenim mrežama i da je u tren oka postao viralan.

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti