RADNIK GRADSKE ČISTOĆE NASMIJAO INTERNET: Skupljao smeće i onda naletio na trampolinu! (VIDEO)

U gradu Plainfield u saveznoj državi Indiani, jedan zaposlenik firme za odvoz smeća “Ray’s Trash Service” svojim opuštenim pristupom poslu oduševio je i sugrađane i ljude na internetu.

cistoca2

Snimak koji je objavila Kymberly VanWaes Light uhvatio je ovog radnika u spontanoj reakciji, kakvu ne viđamo dovoljno često kod odraslih osoba.

Skupljao je otpad i ubacivao ga u prikolicu, kad je primijetio mini trampolin ostavljen uz pločnik, očito takođe predviđen za smeće. Čovjek je iskoristio priliku da unese malo veselja u nešto što inače zamišljamo kao pomalo monoton i težak posao, pa je odlučio isprobati odbačeni trampolin.
Gospođa koja je objavila video medijima je rekla kako je njezin muž primijetio neke tragove ogrebotina na pločniku, pa su odlučili pogledati snimke sigurnosnih kamera, kad ih je ovaj veseli čovjek iznenadio.

Još se ne zna o kome se točno radi, ali kad se otkrije njegov identitet nadamo se da će dobiti povišicu za odličnu reklamu svojoj kompaniji, s obzirom da se video masovno širi.

Izvor: global.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti