PRIJATELJICE NE MORAJU ZNATI SVE: Nikada nemojte otkrivati drugima ovih 5 tajni vaše veze!

Često svoje radosne i tužne trenutke dijelimo s drugima, ali postoje stvari koje ipak trebamo zadržati za sebe, pogotovo ako se tiču naše veze.

pst

Donosimo 5 tema o kojima ne biste smjeli pričati s drugim ljudima, već samo sa svojim partnerom.

1. Osjećanja i tajne

Pretjerano pričanje može biti bolno za vašeg partnera. Ipak vam on povjerava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namijenjena za tuđe uši, vjerovatno bi je on sam otkrio drugima.

2. Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i oprostiti jedno drugom. Ali isto neće uraditi vaši prijatelji i porodica jer će se oni još jako dugo sjećati grubosti i nepristojnosti vašeg partnera.

3. Intima

Vaša spavaća soba rezervisana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo povjerenje ako dijelite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Probajte da zamislite kako biste se vi osjećali na njegovu mjestu.

4. Finansijski problemi

Ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o slijedećem koraku.

5. Mane i nedostaci

S vremenom ćete navići i pomiriti se s partnerovim manama, stoga nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili porodici. Oni će to zapamtiti i možda u pogrešnom trenutku spomenuti tokom razgovora.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti