Prenesite cijelom svijetu da je Tito bio legenda!

Nije bio derPe ko mnogi sadašnji političari nacionalističkih stranaka željni stolice u državnoj vlasti.

Neki ga zovu legenda, drugi Stari, jedni najboljim državnikom svih vremena koje su države sa prostora Jugoslavije imale. Poznat je pod nadimkom TITO!

Istina je zaista da je Josip Broz zvani Tito bio legenda!

I ostao je vječna legenda toliko godina nakon njegovog napuštanja ovog dvoličnog i pokvarenog prolaznog svijeta.

Ljudi mu se klanjaju, vječno mu se dive i nek budu sigurni svi nacionalisti iz država bivše Jugoslavije, na žalost bivše … koji sada lažu na Tita, borbu Titovih partizana iz Drugog svjetskog rata da će lik i djelo Tita ostati da živi dok god Zemaljska kugla u vasioni postoji!

Neki mu kao sada zamjeraju jer je bio ateist … Tito je ipak bio veći vjernik od mnogih današnjih nacionalista i njihovih političkih vladara za koje glasaju na izborima!

Tito je za vrijeme svoje časne vladavine dao sva prava poštenom čovjeku, dok se nakon njegove smrti sve to zagubilo. Lopovi, nacionalisti, fašisti, četnici, ustaše, handžaristi itd. uz svoje nacionalističke stranke sve su uništili.

Dakle, na žalost fašista i pored konstatnih pritisaka na lik i djelo Tita, borbu Titovih partizana, Tito je vječan!

TITO JE SVOJIM DOBRIM DJELIMA UŠAO U LEGENDU DOK SADAŠNJI POLITIČARI KOJE BIRAJU NEKI NACIONALISTI I FAŠISTI KOJI LAŽU NA TITA, LEGENDE NIKADA NEĆE BITI!

Ima tih papučara iz sadašnjih nacionalističkih stranki, željnih uhljebljenja u istim koji pišu gluposti da je bio zloglasni diktator i da bi trebalo izmijeniti još koju ulicu koja nosi naziv po njemu. Moram vam poručiti da nema opisa za vašu glupost i da je sad sudbine dobre pa da je kakav ‘diktator’ poput Tita živ pa da političke mafijaše proslijedi u zatvore. Ne bi vi tako razmišljali i pisali.

Smrt fašizmu! Sloboda narodu.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti